Olyan emberekkel szeretnék beszélgetni, akik sikeresek, jól élnek, akár gazdagok is, és lehetőleg Fidesz pártiak, bár ez nem feltétel. Vannak ilyen emberek itt?
"de úgy látszik látatlanban itt mindenkit csalónak tartanak valamilyen szinten aki sokra vitte az életben, nagyon úgy tűnik számomra hogy értelmetlen volt kiírni egy ilyen kérdést."
Kedves gazdag biológus Úr!
Az ilyen mondatokból kivehető az arrogancia.
Az hogy csalónak tartják önt látatlanban, az teljesen érthető, hiszen én is írhatnám azt amit Ön, és kénytelenek lennének hinni nekem.
Miből gondolja Ön, hogy sokra vitte az életben? Mindenkinek más a sok. Vagy Ön arra gondol hogy elérte az ideál életet, amit a média szült? (mert én arra nem lennék büszke).
Nem szeretem azokat a jólétben élő embereket, akik folyamatosan hangoztatják sikerüket. Észre sem veszik hogy evvel megsértik, illetve ezáltal a szegények kissebbségi komplexusát hagyják előtörni tudat alatt.
Nekem nincsen pénzem, szegény körülmények között élek. Szegény vagyok, de örülök mert van lehetőségem internetet használni, amit az emberiség többsége nem tehet meg. Van lehetőségem öblítős wc-re járni, amihez az emberiség 40%-a nem fér hozzá.
Régen a családom jómódú volt, mezőgazdaságból éltek. Most is avval foglalkozunk, de teljesen tönkretették ezt az ágazatot, így szépen abba fogjuk hagyni.
Régen 16-18 évesen mindig mérges voltam mikor kapáltam kint reggel 4 órától a kertben és láttam a felüljárón menni a vadonat új mercédeszeket, bmw-ket sorolhatnám... Mindig frusztrált a dolog.
Úgy néz ki most 20 évesen jött meg az eszem, és most tudok igazán hálás lenni annak ami van.
20/f
Én nem rájuk vagyok mérges hanem arra, hogy ekkora társadalmi különbség van a magyar emberek között. Tisztában vagyok vele hogy nem ők tehetnek róla hogy nekem per pillanat nem jó, és én ezen változtatni is akarok, de jelen helyzetemben csak tanulni és keményen dolgozni tudok. Igaza van nem a kapálás a nehéz, hanem az a nehéz hogy abban a tudatban kell kapálnia, hogy Magyarország aljamunkáját végzi teljesen minimális pénzért miközben más hónapos nyaralásokra jár, és folyamatosan hallgatnia kell a 8 álltalánost végzett buta emberek nyavajgását, siránkozását. Ez egyfajta lelki terror, amihez nem lehet hozzászokni. Ez teljesen leszívja az ember életkedvét higyje el nekem. Megérthetné hogy az én szemszögemből arrogánsan hangzik a mondata, akármilyen jó ember is.
Egyébként egy átlag ember is, aki nem gazdag, lehet sikeres és élhet jól az életben, ha nem túl magasak az elvárásai.
Igaza van, elnézést kérek hogy bepiszkoltam ezt a kérdést, habár az ilyen esetekkel számolnia kell annak, aki egy névhez nem kötött oldalon szeretné a kisebbséggel felvenni a kapcsolatot.
Ilyen esetre tudom ajánlani hogy vezessen blogot, majd a nemkívánatos személyeket tiltsa le az oldalról ip cím alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!