Olyan emberekkel szeretnék beszélgetni, akik sikeresek, jól élnek, akár gazdagok is, és lehetőleg Fidesz pártiak, bár ez nem feltétel. Vannak ilyen emberek itt?
Miért hiszed,hogy bármelyik "sikeres" ember bevallja itt,hogy mennyi csalt az adóval,hogyan használja ki az embereit? Hogyan keres megfelelő helyeken kapcsolatot? Vagy esetleg auzt,hogy mennyit köszönhet az apuka-anyuka pénzének,haverjainak?
Ebben az országban minden sikeres ember tisztességesnek mondja magát.
Én sikeres vagyok,jól élek,hogy gazdag vagyok-e,,,nos az átlaghoz képest igen,de nincsenek milliárdos bevételeim..Szóval a gazdagság relatív..
Fidesz párti vagyok,bár nem politizálok..De inkább fidesz mint MSZP.
Nem gazdagok a szüleim,nem loptam,és nem csaltam soha..Csak jó helyen voltam,jó időben..és éveken keresztül 16-18 órákat dolgoztam,hogy egyszer vigyem valamire...
Tudjátok mindenki a maga szerencséjének a kovácsa..A rossz életért nem a kormányt kell hibáztatni,hiszen mindenkinek ott a lehetőség,hogy boldoguljon..
"hiszen mindenkinek ott a lehetőség,hogy boldoguljon.."
Ez elég gyenge közhely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!