Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltak az "ésszerű...

Mit gondoltak az "ésszerű fejlődés" elméletemről?

Figyelt kérdés

Szerintem nem rossz ahogy fejlődik a technika, de túlhajszolttá és túlbonyolítottá teszi az életünket ezért pár dologban korlátozni kéne:

-Ne legyen túlzott városiasodás, 50.000 lakos feletti települések ne legyenek

-Az emberek amit tudnak, azt termeljék meg otthon a kertben. Gerinces állatok elfogyasztásáról lassan kezdjünk el áttérni a különféle ízeltlábúak elfogyasztására, amiket otthon is lehet könnyen tenyészteni, sokkal gazdaságosabban, mint gerinceseket.

-Egyszerű ételeket együnk és nem alkoholos italok közül csak vizet igyunk. Alkoholos italokat mértékkel fogyasszunk, és otthon termeljük őket.

-Ne legyenek multik, plázák és bevásárlóközpontok. Legyenek gazdapiacok ahol más emberek által termelt élelmiszert lehet venni és legyenek bolhapiacok ahol egyéb termékekhez lehet hozzájutni

-Ne legyenek hatalmas szórakozóhelyek, vidámparkok, klubbok, csak kocsmák, strandok, kisebb sportpályák és játszóterek

-Legyen vallás, de ne legyen egyház, a vallásnak szabad dolognak kell lennie. Aki elég sokat tud egy vallásról az nevezze ki magát papnak és tarthasson ő maga miséket

-A gyerekeket tanítsuk a kinti szórakozási lehetőségek szépségeire a gép előtti kockulás helyett, tanítsunk nekik erős anti-materializmust, hogy a barátság, a bizalom, a szeretet számítson nekik a korai életükben is, ne az, hogy kinek van több kisautója, vagy jobb számítógépe

-A gyerekek agyát ne terheljük túl felesleges tanulnivalókkal. Tanítsuk meg neki a legfontosabb dolgokat, aztán az internetről tanulja tovább ami érdekli

2011. márc. 23. 17:18
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
0%

"Ebből következik, hogy az almalé-készítés és ivás dekadencia lenne, mert a megtermelt almát hasznosabb célokra is fel lehet használni, az almalé meg csak arra lenne jó, hogy élvezetesebbé tegye az ivást, vagyis dekadencia."

Te beteg vagy! Kezeltesd magad!

A legnagyobb dekadencia a te létezésed!

2011. márc. 23. 18:05
 12/40 A kérdező kommentje:

"Ez hol ésszerű? Rágcsáld a bogaraidat."

Egyszersem olvastál még róla, hogy ugyanannyi erőforrásból sokkal több tápértéknyi bogárhúst lehet tenyészteni, mint bármilyen gerinces állathúst?

"Te hány éves vagy? Általánost elvégezted már?"

Ha annyira szereted a vallás egyházi diktatúráját, remélem a Pápát is valami istencsászár-szerűségnek tekinted!

"Önellentmondás!!!"

Nem ellentmondás. A gyerekek tanulhatnak és játszhatnak a számítógépen, csak ne feledkezzenek el a kinti szórakozási lehetőségekről sem. Egyszersem mondtam, hogy tilos számítógépezniük!

"Ja te vagy a nemzeti kommunista!"

Nem kommunista vagyok, hanem anarchista, a nemzeti meg távol áll tőlem, mert ugyan vállalom, hogy magyar vagyok és magyar kultúrám van, de Magyarországot, mint közigazgatási zónát, elítélem.

2011. márc. 23. 18:06
 13/40 anonim ***** válasza:
58%
Nem, te azt mondtad, hogy szórakozzanak kint is (ami nem lenne baj), de aztán meg azt írtad, hogy a többi dolgot tanulják meg az internetről. A tanulás időbefektetés, tehát "kockulás".
2011. márc. 23. 18:27
 14/40 anonim ***** válasza:
0%

"Ha annyira szereted a vallás egyházi diktatúráját, remélem a Pápát is valami istencsászár-szerűségnek tekinted!"

Ateista vagyok, de nem ilyen szélsőségesen idióta, mint te!

Bogárhús? Senki nem akar bogarakat enni. Erről elfeledkeztél vagy mi?

2011. márc. 23. 18:29
 15/40 A kérdező kommentje:
Nem, az a kockulás, amikor az internetről tanulhatnának is, kint meg várja őket a focipálya, de ők inkább bent játszanak számítógépes játékokkal és ilyenkor se konkrétan azzal van baj, hogy a gépen játszanak, hanem azzal, hogy túlzásba viszik a gépes játékot egészségesebb és hasznosabb elfoglaltságok rovására!
2011. márc. 23. 18:30
 16/40 A kérdező kommentje:

"Bogárhús? Senki nem akar bogarakat enni. Erről elfeledkeztél vagy mi?"

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 23. 18:31
 17/40 anonim ***** válasza:

Te jó ég, ez mennyire hülyeség....

"-Ne legyen túlzott városiasodás, 50.000 lakos feletti települések ne legyenek "

És az 50001. ember alapítson új várost? Fogamzásgátlás ide, vagy oda, ösztön, hogy az ember akarjon 1, vagy több gyereket. Ezt nem lehet kiölni...

"-Az emberek amit tudnak, azt termeljék meg otthon a kertben. Gerinces állatok elfogyasztásáról lassan kezdjünk el áttérni a különféle ízeltlábúak elfogyasztására, amiket otthon is lehet könnyen tenyészteni, sokkal gazdaságosabban, mint gerinceseket."

Fúj... Fogyaszd egészséggel az ízeltlábúakat, de én nem jutnék sok tápanyaghoz, ha kihánynám, ahogy a számba veszem. Ráadásul tele vannak olyan anyagokkal, amit nem tudunk megemészteni, így értelmetlen is. És ha valaki terméketlen területen él? Az haljon éhen?

"-Egyszerű ételeket együnk és nem alkoholos italok közül csak vizet igyunk. Alkoholos italokat mértékkel fogyasszunk, és otthon termeljük őket. "

Ugyanezen logikával az alkohol is értelmetlen, ráadásul mérgező is, hiszen az emberek többsége nem tud különbséget tenni az etanol, és a metanol között... Különben is, én szeretem a baracklevet, így jogom van arra használni a barackom, amire akarom...

"-A gyerekek agyát ne terheljük túl felesleges tanulnivalókkal. Tanítsuk meg neki a legfontosabb dolgokat, aztán az internetről tanulja tovább ami érdekli"

Az internet egyáltalán nem megbízható forrás... Az alapműveltségre szükség van, ráadásul már épp eléggé lebutított a tananyag, nem kellene még jobban.

Nem értek egyet vele, szerintem neked nagyon beteg gondolatvilágod van... Köszönöm, hogy nem te irányítod az országot!

2011. márc. 23. 18:32
 18/40 anonim ***** válasza:

Én sokkal jobbat mondok.

Másszunk vissza a fákra (persze egy fán csak 10 ember élhet), és csak leveleket együnk, az nagyon tápláló, hiszen a zsiráf is milyen nagyra nő tőle, mégsem zöld!

A bogarak fogyasztását sem tanácsolom, hiszen a lélekvándorlás elve szerint akár a nagyapád lelke is élhet abban a bogárban, és az hülyén néz ki, ha megharapod a nagyapádat...

Se multi, se pláza, se bevásárlóközpont. Na jó, néha összejöhetnénk a nagy szomorúfűz koronáján, de aki véletlenül leesik, az soha többé nem mászhat vissza - már meg is oldottuk a túlnépesedés problémáját.

A vallási ideológiát majd én szolgáltatom, bízd csak rám. (In nomine patris et filii et spiritus sancti, biszmillah)

A gyerekekkel meg ne foglalkozz, majd nőnek, mint a dudva. Izé, illetve mint a moha... Ott az északi oldalon.

Pedro

2011. márc. 23. 19:28
 19/40 anonim ***** válasza:
62%

Ez igen :D Meglepő ötletek. Csak néztem mint a moziban és nem tudtam eldönteni hogy sírjak vagy nevessek. De már eldöntöttem :D

Ezt az 50000-es népességlimitet, a kötelező bogárevést (amit inkább hagyjunk meg Bear Grylls-nek) illetve az almalé és a nyugodt élet közötti összefüggést pár szóval így lehetne jellemezni: röhejes, a valóságtól elrugaszkodott, halva született ötletek.

2011. márc. 23. 19:32
 20/40 A kérdező kommentje:

A következők nem halva született ötletek?

-Ugyan csak és csakis Krisztuson keresztül juthatunk a Mennyek Országába, a papnak, egy gyarló halandónak kell mediálnia köztünk és Isten/Jézus között, aki felett egy szintén halandó császár, a Pápa uralkodik

-Bár az alkohol is egy drog és a marijuána is egy drog és az alkohol károsabb a marijuana meg nem olyan káros, mégis a marijuana van betiltva, egyszerűen azért, mert ez így szokás

-A benzinmotoros autó előtt sok évvel feltalálták az elektromos autót és megfelelő odafigyelés után már régen elektromos kocsikkal járhatnánk, mégis még a XXI. században is benzinesekkel pöfögünk, mert az olajcégek ezt kívánják meg, hogy ne menjenek csődbe

-Az egyház nélküli vallásokat hiteltelenebbnek tartjuk az egyházas vallásoknál pusztán olyan anyagias dolgok szerint ítélve, hogy az egyházasokat támogatja egy nagy és befolyásos szervezet, az már nem számít, hogy a vallás tanai mennyire abszurdak

Észre kéne már venni, hogy az úgynevezett "normális világrend"-nek nevezett cuccban is rengeteg ellentmondás és logikai hiba van, amiket vagy nem veszünk, vagy nem vagyunk hajlandóak észrevenni.

Tudtátok például, hogy az anarchia és a sátánizmus eszméi nem a rombolásról, a gyilkolásról és a pusztításról szólnak? Amennyiben azt válaszoljátok, hogy "de igen, arról!" sikeresen agymosott titeket a mainstream politika.

2011. márc. 23. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!