Európa miért nem tér át muszlim hitre? Illetve miért nem teszi azt államvallásá?
Európába úgyis egyre több muzulmán hitű ember jön, egyszerűen lehetetlen lezárni néhol a határokat. Ezzel egy csomó konfliktust el lehetne kerülni, ráadásul sokkal előnyösebb lenne Európa számára. Az iszlám bankok nem kérnek kamatot, hogy csak egy példát említsek. A mai fogyatkozó népesség sem lenne probléma, olyan demográfiai mutatóink lennének mint az arab államoknak. A nők sem lennének ennyire tiszteletlenek, nem lenne ennyi hűtlenség, nem lenne dekadencia. A sária is útmutatást jeletene a mai értéktelen társadalomnak: a tolvajok kezét levágnák, utánna már nem lenne akkora a bűnözés. A nőknek meg otthon van a helyük a gyerekek mellett. És végre be lehetne tiltani ezt a hazug evolúció-elméletet és az istenkáromló őssejtkísérleteket. Végre nem érné csorba a vallásos emberek érzelmeit, ugyanis az iszlámban a blaszfémiát halállal büntetik. Szóval miért nem lehet ezt a lépést meglépni, mint annó a római birodalomban, ahol a kereszténységet államvallásá tették?! Európában az iszlámdominanciát már nem lehet elkerülni, miért nem a békés utat választják vezetőink?
Még valamit: ezt a kérdést nem provokációnak szántam és szeretnék mindenkit előre megkérni, hogy akármilyen véleményt is írtok azért kultúrált keretek között fejezzétek ki magatokat. Köszönöm.
20:39
"...ahány keresztény templom épülhet Szaúd Arábiában, csak annyi mecset épülhetne Európában is."
Így van, karácsonyfát Mekkába!
A muszlimok a kutatás, fejlesztés területén is félelmetesen hasítanak. Nem véletlen, hogy minden tele van csúcsminőségű arab műszaki cikkekkel, a Nobel-díj kiosztókon muszlim tudósok tömegeit ünnepelhetjük stb. Jordán komputerek, szír mobiltelefonok, líbiai autók, algériai repülőgépek, pakisztáni tévék teszik kényelmessé életünket.
2009-ben pl. így alakult az egyes országokból származó szabadalmak száma.
Magyarország: 1396
Egyiptom (79 millió lakos): 538
Szaúd-Arábia (27 millió lakos): 327
Marokkó: (32 millió lakos): 194
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:15
"Nekem most konkrétan Líbia ugrott be, na de a szaúdiak, irániak honnan szerzik a technológiát és a szakembereket? Nyugatról nemde? Anélkül nem menne ám a biznisz."
És? Kína is onnan szerzi be mégis jön fel. Amúgy sok európai és más ország szerzi be a nagy nyugati országoktól a technológiát.
"Öngólt rúgtál. A szaúdi olajbevételek a királyi család és az ország többi hatalmasságának magánvagyonát gyarapítják, semmi mást. Mivel az olajkitermelés ugye kizárólag állami kézben van :)"
Nem rúgtam öngólt, mivel a mondandóm nem állt ellentétben az állításodal. Ez csak téged minősít! Azért megkérdezném, hogy az a temérdek magánvagyon ami az olajból származik az milyen bankszámlákon van?! Nyugati bankok számláin. Kiváncsi volnék milyen fluktuációkat okozna a nyugati gazdaságban annak a hatalmas vagyonnak a kivonása. :)
"És sem Európa, nem a világ többi része fogja megengedni, hogy ez a vesztes, romboló ideológia túlsúlyra juthasson máshol is, mint a jelenlegi településterülete."
Én semmi komolyabb ellenintézkedést nem látok.
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:39
"Törökország és egyes arab országok mint pl. Szíria, Egyiptom miért nem tér át a keresztény hitre ? Az egyiptomi araboknak ott vannak a koptok, a szireknek és libanoniaknak a maroniták, a konstantinápolyi görög pátriárka pedig a törököket térítené meg."
Ahhoz gyengék, tudod: erősebb kutya szexel.
"Mindig a vendég köteles alkalmazkodni a vendéglátóhoz, az európai muszlimok elgondolkozhatnának a keresztény hitre való áttérésen."
Nem! Mindig a gyengék alkalmazkodnak az erősekhez. Itt pedig az őslakosság a gyengébb. Sorry, de ez van.
"Aztán sosem értettem miért nem alkalmazza Európa a viszonosság elvét : ahány keresztény templom épülhet Szaúd Arábiában, csak annyi mecset épülhetne Európában is."
Egyszerű! Azért mert GYENGE, életre alkalmatlan. Öngyilkos ideológával ellehetetlenítették a kontinens immunrendszerét. De mindegy, majd a történelem ítélkezik.
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:11
Nyugodtan jelentsd a moderátornak, bár én úgy érzem, hogy csak tényt közöltem és nem állt szándékomban provokálni. Ha ez téged sért, akkor elnézést, de a véleményem nem változik.
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:12
A statisztikáid tökéletesek, csak egyet felejtettél el: mégpedig mellérakni a nyugateurópai adatokat is. Így már mindjárt más a leányzó fekvése! Ahhoz elég, hogy Allah igéje elterjedjen szerte a kontinensen. Oroszország sem áll jobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!