Mi a véleményed a Hungarica zenekarról?
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 15:37
31/36 anonim válasza:
Annak az idiótának s.ggfejnek meg aki azt mondta kirekesztőek a dalszövegek de nem tudott példát mondani üzenem hogy írja be a Youtube keresőjébe hogy divízió 88 Cigánykérdés és megtudja mi is a kirekesztő dal. De hát ő is csak nácizni tud....
32/36 anonim válasza:
"nem vagyok hazaáruló! csupán más a véleményem. Nem szolgáltattam ki államtitkot :)"
ok 1 hős vagy -.-
33/36 anonim válasza:
51-es te meg egy buta paraszt!
67 miért is vagyok liberális héber?
34/36 anonim válasza:
Mikor írtam ilyet? Mondj egy dátumot pontos idővel :))
35/36 anonim válasza:
A Romantikus Erőszakot jobban szeretem :)
http://www.youtube.com/watch?v=dM79qNsMvfk
Azzal meg ne is jöjjön senki, hogy aki szereti a Hungaricát, az rasszista, meg hogy a jobboldal csicskái. Ez zene és a nemzeti rock dalszövegek nagy részének semmi köze nincs a politikához. Most ne a Bugyikék Sörcsibével meg a Divízió 88al jöjjetek.. az szimplán a sz*r kategória, nem nemzeti rock. Senkit nem a zene tesz sátánistává/hülyévé/nácivá/mittudomén.
A magyar folk metált is szeretem. :)
36/36 anonim válasza:
Jó a Hungarica is, Kárpátia is, Romantikus Erőszak is, a Radical Hungary-ból is vannak jó számok, a Szent Suhancok is, meg egyéb nemzeti rock zenekart is szeretek. Próbáltam hallgatni a Divízió 88-at is, de az valahogy nem jött be nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!