Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Hungarica...

Mi a véleményed a Hungarica zenekarról?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 15:37
1 2 3 4
 21/36 böiler ***** válasza:

Én nem szeretem azt a műfajt, melyben ők tevékenykednek. Nem szeretem a jobboldali zenekarokat. Bár egyszer "sikerült" a Sziva Balázzsal "együtt utaznunk" a vonaton. (Remélem jól írtam a nevét, ha nem, akkor az énekesre gondoltam. :)) Vele volt feltehetőleg a 2 gyereke, egy szőke kislány, meg egy szőke kisfiú. Szimpatikusnak tűnt apaként.

Amúgy igen, régen sokat hallgattam ilyen zenekarokat, mert belekerültem egy ilyen "skinhead vagyok, keményfaszú" társaságba. Csak sajnos pont olyanok voltak, mint azok akiket utálnak. Szóval azóta nem vagyok oda értük. Akkoriban főleg ezek voltak divatban nálunk: Mos-OI!, Vádló Bitófák, Titkolt Ellenállás, Vandetta, D88, ilyesmik.

Most meg már én vagyok az, akit a kopaszok vernek egy-egy Hétköznapi Csalódások koncert után. Mindenki változik. Így nem olyan egyszínű az élet. :)

17/F

2010. dec. 27. 20:14
 22/36 anonim ***** válasza:
3 gyereke van most. :)
2010. dec. 27. 20:16
 23/36 böiler ***** válasza:
Akkor jó. :) Ő is szőke? :D
2010. dec. 27. 20:21
 24/36 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom. Múltkor fentvolt a Szent Korona Rádió chatjén, ott kérdezték tőle. Nekem ebből az egész nemzeti zenekarok kategóriából csak a Hungarica tetszik. :)

Jó hangszerelés, jó dalszövegek.

2010. dec. 27. 21:33
 25/36 A kérdező kommentje:
Igen, a legkisebb is szőke.
2010. dec. 27. 21:50
 26/36 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nagyon jó zenekar! A kedvenc számom tőlük a Viharos századok.
2010. dec. 28. 08:57
 27/36 A kérdező kommentje:
És mi tetszik bennük? Hogy ismerkedtél meg velük?
2010. dec. 28. 09:23
 28/36 anonim ***** válasza:
15:46-os vagyok. Kedvencem az Ide születtem.
2010. dec. 28. 11:00
 29/36 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem a Hungaricát, kedvenceim az Ide születtem, a Szabadság betűi, A Viharos századok és a Szebb jövőt. Valahogy ezek közül nem tudok választani...

Szerintem egyáltalán nem énekelnek kirekesztésről, sőt a Szabadság betűi többek között a kirekesztés ellen szólnak, tehát már ebből is látszik, hogy akiknek az összetartozás/összetartás nem érdeke, vagy másképpen megfogalmazva, jól profitálnak abból, hogy megosztanak, azok nyilván ellenük vannak, és rögtön kirekesztőnek titulálják őket.

Az, hogy a zenekar a nemzetéhez szól a dalaival: minden előadónak van egy közönsége, akihez szól. A probléma ott kezdődik, ha valaki nem érti miről énekel, mi a mondanivalója. Nincs azzal semmi baj, ha valakinek ez a ,,stílus" nem tetszik, de legalább értse meg, hogy mit, miért írnak le a dalszövegekben. Akik pedig értik s mégis szapulják, azoknál az a helyzet áll fenn, amit a fentiekben már taglaltam: nekik ez az érdekük.

Nyilván sokszor nem a legszínvonalasabban valósítanak meg egy-egy dalt, de azt hiszem a lehetőségeikhez képest még így is messze a legtöbbet hozzák ki magukból.

2010. dec. 29. 21:02
 30/36 anonim ***** válasza:
És a kedvencem a Jöjj el szabadság
2010. dec. 29. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!