Mi a véleményed a Hungarica zenekarról?
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 15:37
11/36 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig van. Ha állítasz valamit ("kirekesztő dalszövegek"), akkor azt hiszem, hogy jogos az az elvárás, hogy mondj rá példát is! :]
2010. dec. 27. 15:49
12/36 anonim válasza:
hát vannak nemzeti érzelmű ismerőseim, akik szintén szeretik a rockzenét! Véleményem szerint a zene művészet és mint ilyen, nem kell lekorlátozni, bármit képviselhet. Ja és valamivel jobbak benne a zenészek, mint a Kárpátiában (tőlük csak a Pálinka című számot szeretem:D
13/36 anonim válasza:
ugyanúgy hallgatok Hétköznapi Csalódásokat is (nem a technikai tudásuk miatt :D
14/36 A kérdező kommentje:
Szerintem sokkal jobbak ;] Nem igazán szeretem a Kárpátiát.
2010. dec. 27. 15:51
15/36 anonim válasza:
"amúgy nem vagyok "nemzeti érzelmű"
na itt a haza áruló pfej
16/36 anonim válasza:
nem vagyok hazaáruló! csupán más a véleményem. Nem szolgáltattam ki államtitkot :)
17/36 anonim válasza:
Megint ez a tipikus gondolkodás.
Ahogyan Fábry Sándor mondta: "Tehát aki azt mondja, hogy annak a posszibilis nyugati befektetőnek ne adjuk el az ivóvizet... az micsoda? Kirekesztő irredenta soviniszta rasszista."
19/36 anonim válasza:
15:46-os vagyok. Már vagy 3 éve ismerem amikor megismertem a Kárpátiát is. Bár nem szeretem annyira, és annyi számát sem, de azért hallgatok egy párat ;)
20/36 A kérdező kommentje:
Melyik a kedvenced tőlük?
2010. dec. 27. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!