Morvai Krisztina és Gaudi Nagy Tamás, a Hungarica nevezetű nemzeti rockzenekarral együtt zenélt és énekelt a színpadon egyik koncertjükön, mi a véleményed?
Szerintem ez egy abszolút irreleváns hír.
Kit befolyásol ez, vagy kit érdekel?
A jobbik-ellenesek valószínűleg utálják a Hungaricát is, meg Morvaiékat is, tehát nem oszt nem szoroz.
A jobbikosok meg szeretik a magyarságot hangsúlyozó dolgokat (Magyar Sziget, Kárpátia, Hungarica), nekik pedig ezentúl is szimpatikusak lesznek Morvaiék.
Az egész dolognak annyi lehet a hatása (azon kívül, hogy szorosabbra fűzik a kapcsolatot az egyik legnépszerűbb "szélsőjobbos" zenekarral), hogy a Hungarica hallgatóságának szélsőségesebb rétegeit (pl. NS-k) a Jobbikhoz vonzzák, mint egyetlen lehetséges alternatíva számukra.
Provokatív kérdés amúgy! Nem tudom én becsülöm túl-e magamat, vagy a provokátorok ennyire gyopárok, de ennél még én is jobb kamukérdést tudnék írni.
Senki nem nácizik ész nélkül!
Csak a jobbikosok hiszik azt, hogy mindenki nácinak tartja őket!
A jobbik-ellenesek inkább a rasszista, diktatórikus, fasiszta (ez határeset), szélsőséges jelzőket használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!