Morvai Krisztina és Gaudi Nagy Tamás, a Hungarica nevezetű nemzeti rockzenekarral együtt zenélt és énekelt a színpadon egyik koncertjükön, mi a véleményed?
Énekelgessenek.
Anno MSZP-s igen igen című "slágerben" (xD) is énekeltek politikusok.
Kampány van... :)
A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:23
Ez a szám már vagy 1-2 éves.
Valószínűleg a Kárpátia - Neveket akarok hallani c. száma alapján íródott, ahol Wittner Mária vállalta a "sztárvendég" szerepet. (az a szám 56' ról szól)
nem értem a kérdésed neked nem tetszik NA ÉS?
na hallgasd akkor
amúgy meg jók voltak nagyon!
Az, hogy szánalmas.
Én NS vagyok, és röhögök rajta.
Nemzeti bizsu, gagyi, erőltetett sz.r az egész.
Ezt csinálták morvaiék a nemzeti oldalból: bizniszt, egy jó bulit, hülyegyerekeknek.
Akik meg okoskodnak, meg (pl. itt is) keménykednek nekünk öreg kopaszoknak, azok 2006 előtt sehol sem voltak, most meg azt hiszik hogy ők sz.rták a spanyolviaszt. És ezt morvainak meg a jobbik bandájának köszönhetjük, hogy felhígult az egész - minden hülye csatlakozhat. Elég nevetséges az 50 kilós "harcosokat" látni, meg ahogy egy öregasszony (morvai) rázza magát a színpadon. Én csak szivát nem értem. Értelmesebb arcnak tartottam ennél, de úgy látszik neki is fontosabb a pénz, mint a hitelesség. Az a koncert egy gyerekzsúr volt, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!