Mi a bajotok a nácizmussal és a szélsőjobboldali politikával? Semmi rossz dolog sincs benne.
Kérdező, írd le te mit kedvelsz, szeretsz, fogadsz el a nácizmusban.
mert lehet hogy csak mi vagyunk hülyék...
"Én sem értem. Bár akiknek bajuk van vele azok szerintem nem is emberek."
na pl ez egy rossz dolog benne!
Szerintem meg akiknek nincs bajuk vele, azok nem emberek:)
Ne nézz amerikai, se francia, se angol filmeket, csak magyart vagy németet, a számítógépedet dobd ki, és legalább nem írhatsz idi*ta kérdéseket.
Mi a baj?
- olyan dologra alapszik, aminek köze sincs a valósághoz
- hadseregre alapul (Magyarországon ez már veszett ügy)
- a legtöbb követője IQ szintje a béka s€gge alatt van, ha tanultak volna egy minimális történelmet, akkor tudhatnák, hogy hogyan alakult ki az ember, ráadásul fogalmuk sincs, hogy mikor jött létre Magyarország (inkább Németország), fogalma sincs a magyar kultúráról. Mond el, te mit szoktál tenni, ami magyar, és amitől még magyarabbnak érzed magad.
Szívesen betekintenék egy náci életében, és végre megtudnám, hogy hogyan kell magyarkodni.
A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:10
"Szívesen betekintenék egy náci életében, és végre megtudnám, hogy hogyan kell magyarkodni."
Műdalokat hallgatnak és azt hiszik népzene,Kárpátia koncertre járnak,Kaláka koncert helyett és azt gondolják ,hogy milyen költői számokat ír ez az Ismerős Arcok....
Pontosan ez a hozzáállás, ami a lényeg... Aki nem ért velük egyet az már nem is ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!