A nyugat-európai szélsőjobboldali pártok miért zsidó- és izraelbarátok?
Meglepődtem, amikor hallottam.
Hogyan jutottak idáig, hogy az európai ember és európai szellem legfőbb ellenségeit barátként kezeljék? Honnan jött ez nekik?

De hogy nem képesek átlátni, hogy a bevándorlók betelepülése mögött a zsidó elit áll, amely a Nagynémet Birodalom elpusztítása után azért telepített be annyi muszlimot Európába, mert tudta, hogy el fognak itt szaporodni és hatalmas problémát jelent majd a kultúrális különbség, amiből a zsidók nagyon jól jönnek ki.
A betelepítésekkel egyrészt Európa iszlámellenes lesz és fel lehet használni az európai népeket Izrael segítőjeként, másrészt a zsidóság céltáblaként tartja maga előtt a muzulmánokat, mert így elterelődik a figyelem arról, hogy a zsidóság a felelős az európai népek hanyatlásáért.

"Már megbocsáss, de szerinted egy Észak-Afrikai muzulmánt mégis hogy vett rá Izrael, hogy Európába költözzön?"
Egyszerűen. Európát liberalizálták és népeit toleranciára nevelték, aztán kitárták a kapukat nekik, hogy szabad a bejárás a Kánaánba. Ilyen egyszerű volt.
Vagy nem hallottál például arról, hogy a II. világháború után Németországba egy csomó törököt költöztettek?

Kérdező, te szoktál is gondolkodni? Hogy lehet ilyen marhaságokat elhinni? Vagy a youtube az bizonyító erejű? Ezek szerint, ha én felteszek a youtubera egy propaganda videót, amelyben Európa minden bajának a házisertéseket teszem meg zenei aláfestéssel, akkor te el is hiszed?
MOST JÓL FIGYELJ!
Az egész érvelésed egy logikai bukfenc, mármint, hogy a zsidók telepítették be a muszlimokat. Abból nekik csak hátrányuk van! Malmő egyik kerülete annyira radikalizálódott, annyira uralma alatt tartja az iszlamista horda, hogy oda őslakos be sem mehet. A zsidókat az egész városból elüldözték. Ebből nekik mi hasznuk?
A másik pedig az, hogy ha Európa muszlim lesz, akkor nincs az az isten aki megállítaná Izrael és a zsidók totális elpusztítását. Ez nekik miért lenne jó?
Harmadik: hogy lehet embereket a világ és saját maguk tudta nélkül Európába telepíteni(muszlimokra gondolok)? Ezt magyarázd már el nekem!
Az persze most sem zavarja a kétbites paranoiás agyadat, hogy az aljamunkák elvégzésére - magyarán biorobotnak - hívták be a muszlimokat, ill. bárkit akik olcsón hajlandóak voltak utcát sepreni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!