Miért szavaztál a Fideszre? Változott a véleményed?
nem rájuk, hanem a kdnp-re szavaztam (ez persze itt most egyenlőségjelet jelent, de amúgy nem az). miért csalódok folyton? mert nem mindig észérvek szerint döntenek. de én pl. naiv vagyok: ha ismernek egy jólelkű mszp-s szakembert, akkor vele végeztetem a dolgom, nem keresek egy fideszest (kicsit gyengébb képességű, kicsit hitvány, de a miénk alapon?!), nekem az érték számít, nem a szín. de itt egy cikk, ami miatt pl. csalódtam:
Nem rájuk szavaztam és nem is fogok!!!
Nem csípem az egészt Fideszt úgy ahogy van!
A FIDESZ-re szavaztam,hogy ne legyen mszp kormány. Jó,hogy ők vannak,a régiek miatt most hajléktalan lennék.Márcsak ezért is mindig rájuk fogok szavazni.
a vörösiszaptól szenvedtek is gondolom így vannak ezzel. az mszp kormány hagyta volna őket szenvedni Éljenek ahogy tudnak.
Az anyukák is hasonlóan gondolkoznak tudom
És még sokan mások is
A három Gonosz nem a kisember javát akarja,csak az uralmat,s aztán kiszolgálni azokat a külföldieket amelyek most fiztik a kampányukat.
Ha a kormányzás az övéké lesz a magyar nép megérdemli azt a sorsot amit nekik szánnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!