2006-os választások óta változott a politikai véleményed? Kire szavaztál akkor és miért nem fogsz most rá szavazni 2010-ben?
Csak kíváncsi vagyok...
(Mielőtt vmi birka megint elkezdené bégetni hogy már megint a szokásos véleménykutatás...nem,nem ez nem az..én arra vagyok kíváncsi hogy csalódtál-e abban a pártban akire 2006-ban tetted a voksod...nem pedig arra hogy kire fogsz most szavazni)
első vagyok
most nem tudom kire szavazok...nem látok jó alternatívát,akinek esélye is lenne.
Akkor nem szavaztam, nem voltam még 18. Már betöltöttem, de valszeg most se fogok. Nem érdekel az egész színjáték.
A politikai véleményem nem változott, mindössze "radikálisabb" lettem.
Minden szavazáson részt vettem eddig, és mindig a Fideszre szavaztam.
2010-ben a Jobbikra fogok, mert szerintem csak széles mozdulatokkal lehet eredményt elérni.
És bevallom, nem bízom abba hogy a Fidesz képes, vagy akar szakítani a hátterével és az érdekeltségi köreivel. Amit mondanak az csábító, de ahogyan szeretnék elérni az sajnos titok.
Az MSZP-re szavaztam, de azt hiszem, a mindenki által ismert körülmények miatt nem lennének képesek kormányozni.
Most a Fideszre szavaznék, ha nem félnék a 2/3-tól, ezért az LMP marad, a többi szóra sem érdemes.
Miért kellene félni a Fideszes 2/3-tól?
Csak jót tenne az országnak az hogy ha kidolgoznának egy ésszerű gazdaság élénkítő tervet és azt a parlamentben különféle időhúzásos egyeztetések,hercehurcák nélkül 2/3-ad segítségével gyorsan elfogadtatnák és megvalósítanák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!