Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2006-os választások óta...

2006-os választások óta változott a politikai véleményed? Kire szavaztál akkor és miért nem fogsz most rá szavazni 2010-ben?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok...

(Mielőtt vmi birka megint elkezdené bégetni hogy már megint a szokásos véleménykutatás...nem,nem ez nem az..én arra vagyok kíváncsi hogy csalódtál-e abban a pártban akire 2006-ban tetted a voksod...nem pedig arra hogy kire fogsz most szavazni)

2009. nov. 14. 11:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
Az mszp-re szavaztam 90-óta,most is rájuk szavazok.Egy UTE-s -ból se lesz soha fradi szurkoló.2/3-ad veszélyes,szétlopnák az országot a Fideszesek minden értelemben.
2009. nov. 14. 14:05
 12/18 anonim ***** válasza:
70%

A túl sok hatalomtól könnyen elszáll az emberek agya.

Most megszerzi a Fidesz a 2/3-ot, borzasztóan élvezi, hogy bármit megtehet, viszont a következő választáson már biztos, hogy erről le kell mondania.

Akkor mi van, ha ő ezt nem akarja, és gyors megbuherálja az alkotmányt. Mondjuk még a legjobb esetben is csak a választási rendszert alakítja át neki kedvezőre.

2009. nov. 14. 14:17
 13/18 anonim ***** válasza:
37%

2006 fidesz, 2010 jobbik

nem szabad hagyni hogy egy pártnak 2/3-a legyen egyedül

nem a nemzet az első nekik úgysem

atlantisták...

2009. nov. 14. 15:20
 14/18 anonim ***** válasza:
25%

Milyen emberek vannak!Felhaborito!

Azok a legellenszenvesebbek akik azt mondjak hogy nem szavaznak senkire!Azert tart itt az orszag ahol!

Es ha mar mar szavazni kell akkor tegyuk a Szebb Jovoer!

A tobbiek mar megmutattak hogyan kell szet$zarni egy orszagot!

2009. nov. 14. 15:48
 15/18 cynic ***** válasza:
60%

15:48 Ne hidd azt, hogy ha a Jobbik bejut a Parlamentbe, minden bajunk megoldódik. A többi párthoz hasonlóan a rendszer szabályai szerint kell majd játszania - és őszintén, hogy akarnak ők igazi változtatásokat véghez vinni, ha pont, hogy a "gyűlölt" rendszer eszközeit használják? A szavazósdi nem vezet semmi jóra, maximum félmegoldásokra.

[link]

2009. nov. 14. 16:33
 16/18 anonim ***** válasza:
En egy szoval sem mondtam hogy 6 honap alatt minden baj megoldodik.De elindultak a magyarok azon az uton hogy vegre felfogjak hogy ez igy nem jo.Valtoztatni szeretnenek es jobbrol-balrol akadalyozzak oket mindenfele agyalagyut hirlesztelesekkel hogy Kiirtanak mindenkit aki nem magyar-magyar.Minden normali eppelmelyu ember aki magyarnak vallja magat igy kene gondolja es nem pedig belemenni ezekbe a dolgokba hogy ki zsido ki cigany ki meleg es ki ilyen meg amolyan...Le a bunozessel!
2009. nov. 14. 16:38
 17/18 anonim ***** válasza:
47%
Jol ki van ez dolgozva.Szant szandekkal ugy van tervezve a dolog hogy az emberek tamadjak egymast szarmazasukat tekinteve mert ez az egyetlen dolog amivel gyengiteni tudjak a "felvilagosut"embereket{a Jobbikot}Es a sok marha barom be is ugrik a bozotba es elhiszi hogy ezt igy kell csinalni:Egymast b@szogatni hogy ki ilyen ki olyan.Ahelyett hogy inkabb azon veszekednenek hogy lehetne Magyarorszagot kihuzni a porbol!
2009. nov. 14. 16:46
 18/18 anonim ***** válasza:
42%
fidesz volt, most jobbik
2009. nov. 14. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!