2006-os választások óta változott a politikai véleményed? Kire szavaztál akkor és miért nem fogsz most rá szavazni 2010-ben?
Csak kíváncsi vagyok...
(Mielőtt vmi birka megint elkezdené bégetni hogy már megint a szokásos véleménykutatás...nem,nem ez nem az..én arra vagyok kíváncsi hogy csalódtál-e abban a pártban akire 2006-ban tetted a voksod...nem pedig arra hogy kire fogsz most szavazni)
A túl sok hatalomtól könnyen elszáll az emberek agya.
Most megszerzi a Fidesz a 2/3-ot, borzasztóan élvezi, hogy bármit megtehet, viszont a következő választáson már biztos, hogy erről le kell mondania.
Akkor mi van, ha ő ezt nem akarja, és gyors megbuherálja az alkotmányt. Mondjuk még a legjobb esetben is csak a választási rendszert alakítja át neki kedvezőre.
2006 fidesz, 2010 jobbik
nem szabad hagyni hogy egy pártnak 2/3-a legyen egyedül
nem a nemzet az első nekik úgysem
atlantisták...
Milyen emberek vannak!Felhaborito!
Azok a legellenszenvesebbek akik azt mondjak hogy nem szavaznak senkire!Azert tart itt az orszag ahol!
Es ha mar mar szavazni kell akkor tegyuk a Szebb Jovoer!
A tobbiek mar megmutattak hogyan kell szet$zarni egy orszagot!
15:48 Ne hidd azt, hogy ha a Jobbik bejut a Parlamentbe, minden bajunk megoldódik. A többi párthoz hasonlóan a rendszer szabályai szerint kell majd játszania - és őszintén, hogy akarnak ők igazi változtatásokat véghez vinni, ha pont, hogy a "gyűlölt" rendszer eszközeit használják? A szavazósdi nem vezet semmi jóra, maximum félmegoldásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!