Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aki szidja a szellemi munkát...

Aki szidja a szellemi munkát végzőket, hogy az mennyire könnyű, akkor ők miért nem tanultak anno és végeznek szellemi munkát?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 19:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
36%

"Hihetetlen, de nagyon közel van, hogy ez így legyen"

Teneked alapfogalmaid nincsenek!Diplomás akarsz lenni? A számítógép bányássza ki a kőolajat a vasércet úgye? A számítógép egy gombnyomással kivágja a fát és széket csinál belőle? Pont ilyen gyenge képességű a diplomások 40%-a!

2010. nov. 22. 19:56
 12/27 A kérdező kommentje:

A kérdés azoknak szántam, akik elítélik a szellemi munkát, hogy az könnyű és többet lehet vele keresni, csak tanulni kell hozzá.

akkor ők miért nem tanultak és miért nem erre a pályára álltak át?

2010. nov. 22. 20:00
 13/27 anonim ***** válasza:
26%

"bukdácsolt át, de mégis a szakmájában jó"

Nem értem ha annyira jó most akkor miért nem tudott jó tanulmányi eredményeket felmutatni? Abból jó amiben nem ment neki a tanulás?

2010. nov. 22. 20:02
 14/27 anonim ***** válasza:
30%

"fizikai munkások ahol dolgoznak, azt az épületet valakinek meg kellet tervezni, ahhoz, hogy tudjanak gépet összerakni előbb fel kellet találni. És amik a gyárban vannak robotok azokat is meg kellet tervezni és be kellet programozni. Ezeket pedig szellemi munkát végzők csinálták."

Nem igaz! A találmányok igen nagy részét pont nem diplomások találták ki!Hallottál olyanról hogy Edison? Folytassam a névsort? Kaptam egy mosógépet. Annyi a tervezési baromság, ostobaság buta megoldás hogy órákig szídtam a tervezőit miért nem inkább gyereket csináltak, az hátha jobban sikerült volna.Pld az egyik baromság az ajtókat ruha berakásnál nem lehet úgy kinyitni hogy nyitva

is maradjanak. Nekem kellett egy fa pecket fürészelni hozzá.Sorolhatnám a rengeteg mafla megoldást ami még baleset veszélyes is!

2010. nov. 22. 20:14
 15/27 anonim ***** válasza:
73%

" tudod mik a hiányszakmák? tudod melyik szakmákat fizetik meg legjobban külföldön is? "

De ugyanilyet találsz szellemi munkában. Informatikus, mérnök.

"és visszamegyünk egészen az ipari forradalomig ahol egyszerü kétkezi munkások találták fel a termelést segítő eszközöket."

Elősegítette a gőzgép. Ezt ugye Watt találta fel. Ő pedig fizikus volt. A fizikus pedig szellemi munka.

2010. nov. 22. 20:19
 16/27 anonim ***** válasza:
50%

"Abból jó amiben nem ment neki a tanulás?"

Abból azért az átlag felett áll. Tehát a sok matek közül volt olyan amiből nem volt a legjobb. De programozó a szakmája. Nem minden matek kell hozzá. 3 év alatt kb 13-14 fajta matekja volt.

2010. nov. 22. 20:23
 17/27 anonim ***** válasza:
72%

"akkor ők miért nem tanultak"

Azokat az "értelmiségieket" ítélik el akinek a tudása csekély de a nagyképűségük annál nagyobb! Én nem értelek, nem tudod hogy hány ragyogó képességű ember nen tanulhatott mert nem tudott volna vagy ő vagy a családja megélni másképp?

2010. nov. 22. 20:41
 18/27 anonim ***** válasza:
24%

"és visszamegyünk egészen az ipari forradalomig ahol egyszerü kétkezi munkások találták fel a termelést segítő eszközöket."

Ma is ők találnak fel mindent. Vagy te elhiszed, hogy valaki egy íróasztal mellől, úgy hogy fogalma sincs a termelésről? Naneee..

2010. nov. 22. 21:46
 19/27 anonim ***** válasza:
45%

"Akkor meg jöhet az a válasz, hogy a fizikai munkások ahol dolgoznak, azt az épületet valakinek meg kellet tervezni, ahhoz, hogy tudjanak gépet összerakni előbb fel kellet találni. És amik a gyárban vannak robotok azokat is meg kellet tervezni és be kellet programozni. Ezeket pedig szellemi munkát végzők csinálták."

Ezt csak te hiszed így.

2010. nov. 22. 21:48
 20/27 anonim ***** válasza:
49%

"Teneked alapfogalmaid nincsenek!Diplomás akarsz lenni? A számítógép bányássza ki a kőolajat a vasércet úgye? A számítógép egy gombnyomással kivágja a fát és széket csinál belőle? Pont ilyen gyenge képességű a diplomások 40%-a!"

85%

2010. nov. 22. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!