Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van világszerte rossz...

Miért van világszerte rossz politikai vezetés? És miért csapnak be minket vezetőink? Miért hagyjuk?

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Fejtsd ki bővebben.
2010. nov. 19. 21:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok nagy fideszes se jobbikos meg mszp-s. Sztem tök mind1 kiáll a hegy tetején az ország helyzete úgy is sz@r lesz. Csak azt nem értem miért hagyjuk...
2010. nov. 19. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem mert lófaxt sem tehetünk ellene. A népszavazás valószínűleg egy nagy bunda, de még ha nem is az akkor sincs kiből választani. Míg nem lesz hatalmon egy magyar párt a nép gyermekeivel addig csak cumizunk.
2010. nov. 19. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

Ha bölcs és becsületes polgárok lemondanak arról, hogy saját maguk irányítsák a közösség életét, akkor az lesz a büntetésük, hogy ostobák és gazemberek fognak uralkodni rajtuk.

Mondta Platón a maga idejében. Ez a demokrácia.

2010. nov. 19. 21:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak akkor rossz a politikai vezetés, mikor másoktól várjuk a problémáink megoldását.Ilyenkor lehet a legkönnyebben egymás ellen fordítani az embereket.Oszd meg és...
2010. nov. 19. 21:42
 6/8 anonim válasza:

1. mert az összes politikus a haverom szerint úgy sikkaszt meg lop az állam pénzéből, hogy a rendesek, akik nincsenek nem tudnak mit kezdeni

2.az emberek vagy nem veszik észre, vagy félnek fellépni ellene.

2010. nov. 25. 17:59
 7/8 anonim válasza:

nincs nagyon miből gazdálkodni ami van azt meg lopják de ha nagy lenne a gazdaságunk mint pl német , angol stb akkor biztos jobb lenne a megélhetés

ez nagyon tág fogalom h miért tart itt Magyarország ahol most :)

2010. nov. 26. 00:28
 8/8 ekeke ***** válasza:

Rohadt jó a megélhetésünk. Mindig van mit enni, van mivel fűteni, senkid nem hal meg háborúban, járvány sincs, senkit nem üldöznek vallásáért vagy származásáért. Ja, hogy MINDIG kevés MINDEN????????????

Az emberi természet ilyen: elégedetlen azzal, ami van: boldogtalan.

OLvasd el a Kazohiniát, neten fent van.

2010. dec. 7. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!