Véget ért a holokauszt emléknapja, ti hogyan emlékeztetek meg?
Figyelt kérdés
jan. 31. 09:46
21/24 anonim válasza:
#21 Nem zavar ki senkit az ország, ne hazudj! Mondjuk a magadfajta magyargyűlölőket jó lenne kizavarni.
22/24 anonim válasza:
23, de engem kizavartak, nem egyszer, mert kritizálni mertem a kormányzatot, az volt a válasz, hogy takarodjak kifele.
Nem hazudok és nem magyar gyűlölő vagyok, gyűlölet gyűlölő vagyok. Arról, nem én tehetek, hogy az ország tele van gyűlölettel.
23/24 anonim válasza:
#24 Utoljára gyurcsány apádtól hallottam olyat, hogy "ha nem tetszik, el lehet menni". Ha nem rá gondolsz, akkor hazudsz, mint a vízfolyás. Így hazudni és így gyűlölködni csak egy zsidó lehet képes.
24/24 anonim válasza:
21, jellemző a zsidókra és a gonosz emberekre. A fidesz kisebbségi párt, tele Szájerekkel, Orbánokkal (legutóbb egy fideszes roma politikus okozott botrányt), cionista, Izrael-imádó, itt játssza évek óta a zsidó focicsapat a meccseit. A fidesz továbbá nyilvánvalóan egy bűnszervezet, maffia. Nem jobbos, csak populista. És ti rá hivatkozva, mintha a fidesz az ország lenne, szidjátok - a magyarokat. Elég pofátlan dolog. Magatokra hivatkozva szidjátok a magyarokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!