Ízléstelen kérdés de Auschwitzben nem csináltak gyertyát az emberekből?
Figyelt kérdés
Mert ugye szappant azt csinaltak
Es ugyanolyan eljarassal faggyúból gyertyát is lehet
Tudom undorító és ízlestelen kérdes de elkezdett foglalkoztatni ez a témakör pl a szappan dologról olvastam
De a szappant minek csinalták? Ki az a beteg állat aki emberből készült szappant használna? Vagy más célokra készült szappan? Vagy abban a háborús időben már mindegy volt miből van, használták?
2023. máj. 19. 09:48
1/7 anonim válasza:
Minek csináltak volna? Mellékesen jegyezném meg szappant sem hiszem, hogy csináltak, ez csak egy undorító propagandahúzás volt, az ellenséges hatalmak terjesztették.
2/7 anonim válasza:
Hazugság. Meg a hajból lámpaernyő is az.
Épp elég, hogy Lenin-Sztálin szibériai haláltáborait másolva felépítették a náci táborokat és százezreket dolgoztattak, gyilkoltak meg.
3/7 anonim válasza:
A szappanhoz és a gyertyához is zsír kell, vagy faggyú. A halálra éheztetett
rabokon nem volt semmi zsír, tehát még a szappan is átlátszó hazugság.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Igen, főleg a fehér magyar zsidókból.
6/7 anonim válasza:
A munkatáborban dolgoztak az emberek, nem ilyen értelmetlen dolgokkal foglalkoztak.
7/7 anonim válasza:
Én úgy olvastam hogy a szappannal is csak kísérleteztek. Azaz csak pár 100 vagy 1000 ember zsírját használták csak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!