Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Véget ért a holokauszt emlékna...

Véget ért a holokauszt emléknapja, ti hogyan emlékeztetek meg?

Figyelt kérdés
jan. 31. 09:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
56%
Gyertyagyújtással, valamint taps az erkélyen állva.
jan. 31. 09:49
 2/24 anonim ***** válasza:
53%

Pont ma reggel jött szembe velem Földes Andris youtube csatornája, ahol egy 96 éves bácsi, túlélőként mesélte el a vele történteket, meg, hogy mit érzett, mikor ez az egész elkezdőtött Magyarországon.

Fettébb tanulságos, főleg, a mai korszakkal összehasonlitva, hogy a deportálásokat leszámitva, szinte, semmit sem változott ez az ország 100 év alatt.

jan. 31. 09:49
 3/24 anonim ***** válasza:
79%
Minden másnap van valami holokauszt-emléknap. Nem emlékezek meg róla sehogy, mert semmi közöm hozzá.
jan. 31. 10:09
 4/24 anonim ***** válasza:
37%

Sehogy, egyáltalán nem érdekel, a gázai népirtás számomra sokkal fontosabb. A nácik a 5648. zsidóüldözők voltak, nyilván véletlenül. A palesztinok elleni népirtások után tárgytalan a dolog.

Ha nem tetszik nekik az antiszemitizmus, máshogy kéne viselkedniük talán... én sem ajvékolok,ha visszaütnek nekem.

jan. 31. 10:39
 5/24 A kérdező kommentje:
4.: A gázaiak döntöttek úgy, hogy fontosabb számukra az izraeli csecsemők legyilkolása, mint a saját népük élete!
jan. 31. 11:35
 6/24 A kérdező kommentje:

"én sem ajvékolok"

Na gondoltam, hogy egy náci vagy, innentől kezdve te vagy tárgytalan...

jan. 31. 11:36
 7/24 anonim ***** válasza:
42%
A csecsemő ügy tipikus zsidó hazugság. Ezért van antiszemitizmus. Tekintve hogy gyakorlatilag az izraeliek 100%-a népirtáspárti, és a mai csecsemők is azok lesznek...
jan. 31. 11:48
 8/24 anonim válasza:
73%
Sajnos azt látom itt is, hogy ezek a náci elkötelezetteket a valóság sem téríti észre. Majd ha az ő családjukban kinoznak meg, rabolnak el, vagy ölnek meg valakit, vagy valakiket embertelen módon, akkor talán már megértenek dolgokat. Még a palesztínok egymást is terrorizáló cselekvését sem fogják fel.
febr. 1. 11:22
 9/24 anonim ***** válasza:
21%
8, nem hiszem hogy a zsidóknak vannak traumáik. Most 1 éve egymást ölik a bosszúért, béke helyett. Pénzt, politikai tőkét csináltak a holoizéből is.
febr. 1. 11:37
 10/24 anonim ***** válasza:

9, akkor a magyarok, miért triannonoznak, meg Erdélyeznek, még 100 évvel később is?

nincsenek gondolatolvasók és nem hitbéli kérdés alapján van másoknak tarumája, vagy nincs.

febr. 1. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!