Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Véget ért a holokauszt emlékna...

Véget ért a holokauszt emléknapja, ti hogyan emlékeztetek meg?

Figyelt kérdés
jan. 31. 09:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
11, tisztában vagy vele, hogy hiába többesszámoztál le, engem gyakorlatilag most rágalmazol és az új kommentelési szabályok alapján, ez bűncselekmény?
febr. 1. 11:46
 12/26 A kérdező kommentje:
10.: Mondjuk erre eléggé egyszerű a válasz. Valaki határon túli magyar, ütik-vágják, elnyomják a saját hazájában, azzal lehet együtt érezni, és megoldható probléma. De aki 80 éve meghalt, azt hogyan tudod sajnálni? Mármint ha visszacsatolják a földet a jogos tulajdonosához, akkor probléma megoldva, de a holokauszt esetében ezt hogyan kivitelezik? Lekaparják a hamut a kéménycső oldaláról, aztán valamilyen varázslattal újrateremtik?
febr. 1. 11:53
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Úgy kérdező, hogy ember vagyok. Érző ember vagyok és nem egy gyűlöletgép.
febr. 1. 11:55
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Mi magyarok, meg mindenki mást gyűlölünk -vagy legalább az ország egy része-. Ugyanúgy a napi politika része a szexuális másság iránti gyűlölet, a bőrszin, vagy a más vallás iránti gyűlölet és semmit sem tanul az ország abból, hogy ez a gyűlölet mit okozott 100 éve. Ugyanaz, ugyanúgy folytatódik és közben azokat a németeket ekézik, akik legalább szembe néztek a saját felelőségükkel a történelem legsötétebb bugyrai után.
febr. 1. 12:13
 15/26 A kérdező kommentje:

14.: Akkor ha állításod szerint ember vagy, miért nem próbálsz meg úgy is viselkedni?

Kérdeztél, választ kaptál. A holokausztról megemlékezek én is persze, és tisztelem, de a mostani zsidókat miért sajnáljam emiatt? Nekem meghalt a papám 20 éve, szerinted hányan sajnálnak emiatt? Egyébként kérdeztél, tökéletes választ kaptál, de hitvány választ írtál cserébe. Ettől vagy ember, vagy mi tesz téged azzá?

febr. 1. 12:14
 16/26 anonim ***** válasza:

Mert nem másoknak kell megfeleljek, hanem a saját erkölcsömnek.

Én ugyanúgy sajnálok mindenkit, aki idióta vezetők, idióta döntései miatt szenvednek, vagy csak az álltalános emberi rosszindulat és gyűlölet végett.

Mindkettőből bőven van tapasztalata ennek az országnak, akár a saját családomban is.

És se nem vagyok roma, se nem vagyok vallásos.

febr. 1. 12:17
 17/26 anonim ***** válasza:
61%
A holokauszt a zsidók tragédiája, emlékezzenek rá a zsidók. Nekünk magyaroknak semmi közünk hozzá. Szégyellnünk magunkat vagy pláne bocsánatot kérnünk meg végképp nem kell miatta, mivel a legtöbben még nem is éltünk akkor.
febr. 1. 12:41
 18/26 anonim ***** válasza:
61%
16, ez a magyarok gonoszak és minden csak egy ócska zsidó és antant hazugság. Fényévekkel előzzük fél Európát elfogadásban, nincs elfogadóbb nép. Más országokban, mint most a zsidó terrorállamban, megölhettek, meglophattak a származásod miatt. Nálunk az volt a probléma, hogy nem baj-e hogy egy mukkot nem tudott valaki magyarul, mert a saját nyelvén folyt az oktatás már 150 éve is.
febr. 1. 12:42
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

20, persze, azért zavar ki, ma is az ország, minden kritikusan gondolkót, rendszerkritikust, más szexualitásút, vagy etnikumot, mert annyira elfogadó lenne az ország.

Saját bőröm éreztem azt a gyűlöletet, ami ebben az országban van.

febr. 1. 12:46
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint sehogy. Nem tudtam, hogy van, de igazából nem is érdekel.
febr. 1. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!