Véget ért a holokauszt emléknapja, ti hogyan
emlékeztetek meg?
11, tisztában vagy vele, hogy hiába többesszámoztál le, engem gyakorlatilag most rágalmazol és az új kommentelési szabályok alapján, ez bűncselekmény?
febr. 1. 11:46
12/26 A kérdező kommentje:
10.: Mondjuk erre eléggé egyszerű a válasz. Valaki határon túli magyar, ütik-vágják, elnyomják a saját hazájában, azzal lehet együtt érezni, és megoldható probléma. De aki 80 éve meghalt, azt hogyan tudod sajnálni? Mármint ha visszacsatolják a földet a jogos tulajdonosához, akkor probléma megoldva, de a holokauszt esetében ezt hogyan kivitelezik? Lekaparják a hamut a kéménycső oldaláról, aztán valamilyen varázslattal újrateremtik?
Úgy kérdező, hogy ember vagyok. Érző ember vagyok és nem egy gyűlöletgép.
febr. 1. 11:55
Mi magyarok, meg mindenki mást gyűlölünk -vagy legalább az ország egy része-. Ugyanúgy a napi politika része a szexuális másság iránti gyűlölet, a bőrszin, vagy a más vallás iránti gyűlölet és semmit sem tanul az ország abból, hogy ez a gyűlölet mit okozott 100 éve. Ugyanaz, ugyanúgy folytatódik és közben azokat a németeket ekézik, akik legalább szembe néztek a saját felelőségükkel a történelem legsötétebb bugyrai után.
febr. 1. 12:13
15/26 A kérdező kommentje:
14.: Akkor ha állításod szerint ember vagy, miért nem próbálsz meg úgy is viselkedni?
Kérdeztél, választ kaptál. A holokausztról megemlékezek én is persze, és tisztelem, de a mostani zsidókat miért sajnáljam emiatt? Nekem meghalt a papám 20 éve, szerinted hányan sajnálnak emiatt? Egyébként kérdeztél, tökéletes választ kaptál, de hitvány választ írtál cserébe. Ettől vagy ember, vagy mi tesz téged azzá?
Mert nem másoknak kell megfeleljek, hanem a saját erkölcsömnek.
Én ugyanúgy sajnálok mindenkit, aki idióta vezetők, idióta döntései miatt szenvednek, vagy csak az álltalános emberi rosszindulat és gyűlölet végett.
Mindkettőből bőven van tapasztalata ennek az országnak, akár a saját családomban is.
És se nem vagyok roma, se nem vagyok vallásos.
febr. 1. 12:17
A holokauszt a zsidók tragédiája, emlékezzenek rá a zsidók. Nekünk magyaroknak semmi közünk hozzá. Szégyellnünk magunkat vagy pláne bocsánatot kérnünk meg végképp nem kell miatta, mivel a legtöbben még nem is éltünk akkor.
febr. 1. 12:41
16, ez a magyarok gonoszak és minden csak egy ócska zsidó és antant hazugság. Fényévekkel előzzük fél Európát elfogadásban, nincs elfogadóbb nép. Más országokban, mint most a zsidó terrorállamban, megölhettek, meglophattak a származásod miatt. Nálunk az volt a probléma, hogy nem baj-e hogy egy mukkot nem tudott valaki magyarul, mert a saját nyelvén folyt az oktatás már 150 éve is.
febr. 1. 12:42
20, persze, azért zavar ki, ma is az ország, minden kritikusan gondolkót, rendszerkritikust, más szexualitásút, vagy etnikumot, mert annyira elfogadó lenne az ország.
Saját bőröm éreztem azt a gyűlöletet, ami ebben az országban van.
febr. 1. 12:46
Személy szerint sehogy. Nem tudtam, hogy van, de igazából nem is érdekel.
febr. 1. 12:51
Kapcsolódó kérdések: