A liberálisok nem tolták túl egy kicsit ezt az lmbtq meg elfogadás dolgot?
Botrány az olimpián: Férfiként indult a női boxtornán, 46 másodperc alatt nyert: [link]
"Botrányosan ért véget a női 66 kilósok mezőnyében az olasz Angela Carini és az algériai Imane Helif második fordulós összecsapása, miután az olasz hölgy két nagyobb ütés után térdre rogyott és sírva fakadt, azt kiabálva, hogy ez igazságtalan, majd nem volt hajlandó kezet fogni az ellenfelével, amikor a bíró az algériait hirdette ki győztesnek."
Attól mert valaki levágja a farkát és mellet operáltat magának még nem lesz nő. Ez nem egy névtelen gagyi verseny, hanem az olimpia. Nem gondoltam volna, hogy ideáig süllyed ez az egész woke maszlag.
Ja és a magyar versenyzőnk se ússza meg, valószínűleg neki is ki kell állnia a transz ellen.
Ismét #39-nek:
"Helifet tavaly kizárták az indiai vébéről, miután a nemi vizsgálat során XY kromoszómát találtak a szervezetében. Az olimpián viszont nem a nemzetközi sportági szövetség mércéje szerint döntenek arról, hogy ki indulhat, és elfogadták Khelif nevezését."
Tehát meg van a válasz a kérdésre.
A NOB-ot nem érdekli hogy XY kromoszómás, vagyis BIOLÓGIAI FÉRFI, az ő sajátos jogi értelmezésük szerint indulhat nőként.
A kérdezőnek teljesen igaza van.
Ez "lmbtq".
Nem zárta ki sose a NOB. A vbrol zárták ki. A tokioi olimpián versenyzett és amúgy nem nyert. De ez akkor nem érdekelt senkit mert nem volt egy olasz aki hisztit csináljon belőle.
Amúgy meg az lmbtq-t gyűlölő emberek nem azt mondják hogy az a nő aki pnaval születik és az a férfi aki fsszal?
Ez a szerencsétlen pnaval született de már ő se nő. Jó lenne ha legalább magatokban tisztaznatok a fogalmakat. Miért inkább férfi és kevésbé nő? Miért a gén a fontosabb a nemi szervnél?
#43-nak:
Ne keverd a xart, és ne általánosíts.
Nekem semmi bajom az lmbtq-sokkal. És amint láthatod, az lmbtq-t IDÉZŐJELBE tettem, igaz?
Nekem azokkal van tele a faxom, akik a nagy b'zisimogatás közben már teljesen elmegy a józan eszük. De itt nem b'ziról nem transzról, vagy bármi ilyesvalakiről van szó. Itt egy genetikai hibával született FÉRFIRÓL van szó, mert remélem nem nőnek akarsz besorolni valakit, akinek XY a kromoszómája. Függetlenül attól, hogy p'nája van és csöcsei. Kibaxott vele a természet, ennyi.
De a NOB a nagy b'zisimogatás közepette már arra vetemedett, hogy egy, biológiailag egyértelműen férfit engedett nőként indulni. Mert az XY, az FÉRFI. A tesztoszteron szintje is férfié, és az izomzata is. Semmi keresnivalója női kategóriában.
Ismét #43-nak:
És hogy miért a genetikát helyezem a genitáliák elé?
Mert az Y kromoszóma jelenléte okozza többek közt az erősebb fizikumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!