A liberálisok nem tolták túl egy kicsit ezt az lmbtq meg elfogadás dolgot?
Botrány az olimpián: Férfiként indult a női boxtornán, 46 másodperc alatt nyert: [link]
"Botrányosan ért véget a női 66 kilósok mezőnyében az olasz Angela Carini és az algériai Imane Helif második fordulós összecsapása, miután az olasz hölgy két nagyobb ütés után térdre rogyott és sírva fakadt, azt kiabálva, hogy ez igazságtalan, majd nem volt hajlandó kezet fogni az ellenfelével, amikor a bíró az algériait hirdette ki győztesnek."
Attól mert valaki levágja a farkát és mellet operáltat magának még nem lesz nő. Ez nem egy névtelen gagyi verseny, hanem az olimpia. Nem gondoltam volna, hogy ideáig süllyed ez az egész woke maszlag.
Ja és a magyar versenyzőnk se ússza meg, valószínűleg neki is ki kell állnia a transz ellen.
#29 Legalább olvasd el a kibaxott szakirodalmat az interszex emberekről...
PONT AZ A LÉNYEG, HOGY A KROMOSZÓMÁK, A KÜLSŐ-ÉS BELSŐ NEMI SZERVEK, A NEMI HORMONOK NEM EGYFÉLÉK!
Be lehet őket sorolni ilyen neműnek is biológiailag, és olyan neműnek is!
Lehetnek férfi kromoszómái, férfi nemi hormonjai és női külső és belső nemi szervei egyszerre!
Van olyan, aki 100%-ban nő elsődleges és másodlagos nemi szervek tekintetében, női kromoszómái vannak, de a női hormonok mellett termel férfi hormonokat is a teste, amitől a csiklója megnagyobbodik, és úgy néz ki, mintha egy kisebb farka lenne. Rájuk mondják, hogy hermafrodita.
Van olyan, aki 100%-ban pasi, farka van, férfi kromoszómái, férfi nemi hormonjai, testfelépítésre is egyértelműen férfi, de petefészke van. És nem vette észre senki, ameddig szerencsétlen kórházba nem került, amiért a peteéréssel járó folyamatokat nem tudta feldolgozni a petefészket leszámítva 100%-osan férfi test!
EZ EGY GENETIKAI GIKSZER.
Ez olyan, mintha egy albínó négernél vernétek a s.ggeteket, hogy tuti, plasztikával kihypóztatta magát, hogy fehér kiváltságokat szerezzen!
Nem ez az általános, de attól még előfordul! Ugyanúgy, mint az albinizmus, ugyanúgy, mint a felemás szem!
#32-nek:
Tudod az a probléma, hogy a témában én is jártas vagyok! A hermafroditizmusról totál b'romságot beszéltél, úgyhogy ezt a témát nem veled fogom kielemezni.
Az emberek 99, 99%-a sosem fog olimpián elindulni.
Inkább a valós problémákkal kellene foglalkozni, nem azzal, hogy túlfizetett sportolókat milyen hátrány éri.
Én szegény családba születettem, így soha nem lehettem volna élsportoló.
Ez igazságtalan, mert így nem tudok rengeteg pénzt keresni.
És még ilyen adómentességet se kapok, mint a sportolók.
Egyes sportokban a magasságot sem kükönböztetik meg.
Teniszben pl egy 190 cm-s ember egy, 160 cm-a, ember ellen előnyben van az adogatásnál.
Ma meghallgattam Koko véleményét erről az egészről,és elmondta az előzményeket is.
A többször is elvégzett kromoszóma-vizsgálat eredménye egyértelműen XY.
Nem hermafrodita, nem férfias nő, hanem FÉRFI. Az olimpiai bizottságnak pedig elment a maradék esze is!
"Schmitt Pál volt köztársasági elnök és fideszes politikus megvédte a kormánypárti politikusok által is támadott maszkulin külsejű algériai bokszolónőt, Iman Helifet"
"A tudományos vizsgálatok – mint a tesztoszteronszint, vagy a fizikai, biológiai, hormonális vizsgálat is – azt igazolja, hogy Imane Helif nőként versenyez"
"fejtette ki Schmitt Pál, aki szerint az összes versenyző tudományosan védett"
#39-nek:
"Nincs olyan JOGI KITÉTEL, hogy ne lehessen nőnek TEKINTENI az algériai bokszolót, a fair play szabályai szerint nincs mit tenni - mondta Schmitt Pál volt köztársasági elnök,"
Ez egyben burkoltan azt is jelenti, hogy a SAJÁT véleményét megtartja magának. Schmitt biztos hogy nem fog a NOB ellen beszélni, legalábbis nyíltan.
Ugyanez az olimpiai bizottság viszont egyszer már kizárta, mint férfit.
Qrvára megbízható a NOB.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!