A liberálisok között is van normális értékrendű vagy mindegyik elfogult?
Liberális vagyok és szerintem a fehérek, magyarok genetikailag alsóbbrendűek. Ezt egyébként nyugati tudományos kutatások is igazolták:
Azért vagyok velük elfogadó mert mindig is szimpatizáltam az elnyomottakkal, az elesettekkel, ráadásul Európa igazi őslakói feketék voltak:
Szóval nem szép a fehérektől (akik Európában migránsok) ellopni ezt a földet a feketéktől. Legyél te is liberális és toleráns, ez a 21. századi felvilágosult gondolkodás.
1.
"Whites Genetically Weaker Than Blacks"
"mindig is szimpatizáltam az elnyomottakkal, az elesettekkel"
Akkor most szimpatizálj a fehérekkel, hiszen ők a gyengébbek.
#1 Elég nagy hiba van a szövegértelmezéseddel. Cikk nem ezt írja, genetikai változatosságról szól a vizsgált amerikai alanyok alapján.
Attól, hogy valakibe szorul némi emberség és nem rúgnak bele a menekültekbe (nem migránsokba, ne keverd a kettőt), még nem lesznek feltétel nélküli "migránssimogatók".
az első nem liberális hanem rasszista
a bőrszín azért olyan amilyen mert az ember alkalmazkodott ahhoz a környezethez, amiben él
az meg hogy utáljuk aki kicsit más mint mi az ősi ösztönös dolog, ami kellett a túléléshez, de most már annyira nem
lásd pl focidrukkerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!