Liberálisok, szerintetek normális, ami nyugaton folyik?
Figyelt kérdés
Olvassátok végig a cikket, nem hosszú!
Mi a véleményetek? Normális, hogy nyugaton felmentik a bűnözőket?
2018. júl. 15. 16:25
1/40 anonim válasza:
Mi az a liberális?Fejtse már nekem ki..
2/40 anonim válasza:
Szerintük az. Beteg egy világ ez...
3/40 anonim válasza:
Ez egy elmebeteg világ! Mármint a liberalizmus. Inkább suicid lenne a helyes kifejezés rájuk! (önkárosításra, öngyilkosságra hajlamos)
4/40 anonim válasza:
Ja, hogy Origo, jellemző. És? Örökké akarsz élni?
A stadionokról mikor beszélünk végre?
5/40 anonim válasza:
4-nek:
3 vagyok, és DK-s! Na erre varrj gombot!
6/40 A kérdező kommentje:
"A stadionokról mikor beszélünk végre?"
Beszéljetek, csak ne az én kérdésem alatt, mert nem a stadionokról kérdeztem!
2018. júl. 15. 16:31
8/40 anonim válasza:
Én ebben nem látok semmi kivetnivalót.
9/40 A kérdező kommentje:
#8 Hogyha neked el akarnák vágni a torkod, és a tettest fölmentenék, akkor te abban nem látnál semmi kivetnivalót?
2018. júl. 15. 16:37
10/40 anonim válasza:
Azért megnéznék egy forrást. Mert hogy az eredeti hírekben semmi hasonló nem szerepel:
Eszerint azért mentették fel, mert pszichotikusnak találták. Pszichiátriai kezelés alá került először Kanadában, majd Szaúd-Arábiában is.
Igen, szerintem normális, hogy az elmebetegeket aszerint kezelik. Ha valaki hasznos tagja lehet a társadalomnak valami bogyó szedésével, akkor ne zárjuk 20 évre börtönbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!