Liberálisok, szerintetek normális, ami nyugaton folyik?
Olvassátok végig a cikket, nem hosszú!
Mi a véleményetek? Normális, hogy nyugaton felmentik a bűnözőket?
A forrás (msn.ca) hírértéke nagyobb, mint az origóé. Csak az origó interpretációja más (kihagy fontos dolgokat), mint a forrásé.
A kérdés ellenben egyértelmű provokáció.
Egy ilyen eset történt. Ez nem FOLYIK nyugaton. És a kérdés feltételezi, hogy a liberálisok mást gondolnak róla, mint a többi ember. Úgyhogy igen. Én provokációnak tartom a kérdést. Emellett sajnálatosnak, hogy az amerikai szintű jogrendszer terjed. De ismerem a magyar büntető rendszert is és már leírtam, hogy azt sem tartom értelmesnek és lenne a saját portánkon mit tisztogatni.
nok(köhöm)iás doboz kérdése a magyar jog
Ja, hogy az ORIGO? :DDD
Inkább bele sem olvasok Orbán lapjába!!!
36.
Az eredeti kanadaiba meg nem tudsz, gondolom.
Elolvastam az eredeti cikket, mint kiderült semmi köze az Origós szenny propaganda hazudozásnak a kanadai cikkhez.
A bíróságon azért mentették fel, mert az Almestadi pszichiátriai kórház elmebetegnek nyilvánította, és a kórházi kezelései Szaúd-Arábiában folytatódnak.
Rossz a kérdés kedved feltevő.
A libsik szerint az a normális amit az index és a 444 és társai üzennek. Ha holnap az lenne a címlapon, hogy akkor mindenki beteszi a fejét a sütőbe és kinyitja a gázt, akkor azt csinálnák, és az lenne a hülye, kirekesztő, rasszista, antiszemita náci barom, aki ezt nem teszi meg.
Konkrétan bemutattam a birka sorosmédia droidjait.
# 40/40 Időpont ma 09:53
Az Origó ír egy cikket aminek SEMMI KÖZE A FORRÁSHOZ, és tele van hazugságokkal, és csúsztatásokkal, erre a kérdező még rátetézik egy hülye következtetéssel, és a válaszadókkal van a gond?
Az Origóról bíróságon kimondták, hogy egy szennybulvár a sok elvesztett per által. Emiatt nincs hitelessége az oldalnak. Ennyi az egész. Szóval alátámasztásként értelmetlen az Origót linkelni, mert a bíróság kimondta, hogy az egy hazug szennybulvár. Nehéz felfogni?
Szóval ettől arrafele hogyha egy mód van rá, olyan linkeket ne adjatok, ami heti szinten bíróság elé kell álljon gátlástalan hazudozás végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!