Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok között is van...

A liberálisok között is van normális értékrendű vagy mindegyik elfogult?

Figyelt kérdés
És mi váltja ki belőlük azt a mérhetetlen elfogadást, amit pl. a migránsok kapcsán csinálnak? Ezáltal ők mintegy jobb emberek (vagy legalábbis azt hiszik)?

2018. aug. 19. 11:03
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
5: A migrikkel nem az a baj, hogy menekülnek (bár Románia stb. felől nem értem, mi elől, de mindegy), hanem hogy illegálisan, mindenen átgázolva teszik ezt. Ha normálisan viselkednének, az embereknek nem lenne baja velük.
2018. aug. 19. 11:51
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

"az első nem liberális hanem rasszista"

Én liberális vagyok. Mi jogon mondod meg nekem hogy mi lehetek? Miért nem tiszteled az identitásomat? Elnyomnál engem mert másként gondolkodok? Na ez a nácizmus, inkább te vagy az aki liberálisnak hazudja magát... 1# voltam.

2018. aug. 19. 12:32
 13/23 A kérdező kommentje:
12: Ha bőrszín alapján különböztetsz meg embereket, akkor nem lehetsz liberális. Csak mondom...
2018. aug. 19. 12:50
 14/23 anonim ***** válasza:
18%
Az első nem liberális, hanem rasszista. Ja hogy csak az számít rasszistának ha fehér nigerez le feketét vagy cigányoz le cigányt? Ha "mocskos fehéreznek" az már nem rasszizmus? Liberálisokkal igazából itt van probléma, mert ugyan a "rasszizmus minden formáját" ellenzik, de ez kimerül abban hogy csak a fehér ember a szemét, rasszista. Az ázsiai mikor lenéz mert fehér vagy az bezzeg nem rasszizmus.
2018. aug. 19. 12:52
 15/23 anonim ***** válasza:
Én 27 éves vagyok és a konzervatív liberális vagyok, nem azt a fajta elme roggyant liberalizmust éltetem, amit az 1-es válaszoló képvisel. Őket ki nem állhatom, ha nem egy követ fújsz velük, akkor rassisztatrapistafasista vagy a szemükben. Meleg is vagyok, számomra nem triviális az azonos nemű párok házassága, de természetesen melegként nem ellenzem, mellesleg az ilyen "szélsőliberálisok" szemében még én is fasiszta lennék, mert nem a fehér embereket tartom hibásnak mindenért.
2018. aug. 19. 12:56
 16/23 anonim ***** válasza:
50%
Tényleg agyhalottak a magyarok hiszen egyetalán képtelenek alap írást is értelmezni mint hogy az 1 es válasz irónia. Erre 0 ember jött rá rajtam kívül mert a válasz 0% os tehát mindenki lepontozta mert komolyan vette. Természetesen én is azért jöttem rá mert zsidó vagyok és nem tartozom ahhoz a génhulladék nemzethez. A magyarok 100% -a állati értelmi szinten van és az hogy a zsidók annyira lenézik őket teljesen indokolt mert minden azt bizonyítja hogy reálisan állati szinten vannak.
2018. aug. 19. 15:03
 17/23 anonim ***** válasza:
Az aki nem zsidó vagy esetleg vidéki ázsiai Japánban vele bármit meg lehet tenni a szó legszorosabb értelmében bármire rá lehet venni.
2018. aug. 19. 15:06
 18/23 anonim ***** válasza:
16-os, az 1-es humora marhára nem jött át. Ellenben sajnos ismerek olyan "liberálisokat" mint az 1-es akik így gondolkodnak, akik még engem is konzervatív liberálisként is kiatkoznak mert nem gondolom hogy a föld minden buneert a fehér ember a hibás.
2018. aug. 19. 18:38
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
#12: Liberális vagy, miközben "genetikai alsóbbrendűségről" írsz? Erdekes, de azert megis inkabb egy "mezei trollocska" vagy te.
2018. aug. 19. 19:24
 20/23 anonim ***** válasza:

1-es ez most szarkazmus volt vagy nem ? Mert lehet velem van baj de eskü nem tudom eldönteni...

Amennyiben komolyan gondoltad:

1.Szerinted honnan jöttek a fehérek ha nem Európában alakultak ki ? Egyébként persze hogy az első európaiak sötétebb bőrűek voltak de az alacsony UV sugárzás hatására fokozatosan kialakult a fehérebb bőr. Ezért világosabb bőrűek a japánok és koreaiak is például és nem sötét bőrűek mint mondjuk a dél-kínaiak vagy a vietnamiak.

2.Ha egyszer olyan biztos vagy benne hogy a fehérek genetikailag gyengébbek a feketéknél akkor miért nem mi vagyunk az elesettek akiket támogatsz ? Különben józan ésszel belátható hogy ez sem olyan egyértelmű dolog mert a feketék igazából nem is egy egységes rassz. Pl:egy busman nemigen áll közelebb egy ghánaihoz mint egy fehérhez. És akkor vajon egy átlag pigmeus genetikailag erősebb mint egy átlagos norvég mondjuk ? Hát nem hiszem...

A Nyugat-afrikaiak mondjuk ahonnan az afro-amerikaiak többsége is van azok valóban előnyben vannak kb. bárkivel szemben ha sportokról van szó.

3.Magadat is utálod vajon ? Mivel nemigazán gondolom hogy ne a fehér rasszba tartoznál de javíts ki ha tévedek.

2018. aug. 19. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!