Liberálisok, ha győzne Magyarországon egy liberális párt, akik beengednék 100 ezrével az illegális bevándorlókat (azokat, akiket visszatoloncoltak nyugatról), akkor továbbra is szavaznátok arra a liberális pártra?
Nem vagyok liberális, de borítékolom neked a válaszokat:
" Ide nem akarnak jönni migránsok" stb.
A stílusa az változó lesz, de a tartalom ez marad.
Lehet, hogy nem ártana, ha elgondolkodnátok rajta, hogy valóban így van. Tudom, hogy nehéz, de próbáljátok meg legalább.
Szerintem a gondolkodás nektek nem erősségetek, ezért tartotok még mindig ott, ahol tartotok.
Nevetséges és szánalmas, ahogy az örökös vesztes státuszából próbáljátok osztani az észt!
Ha az a párt a választási programjában azt állítaná, hogy nem fogja beengedni a szóban forgó százezreket, aztán megválasztásuk után mégis beengedné, nem szavaznék rájuk többet. Nem azért, merthogy fújmigráns, hanem azért, mert hazudtak. Mondjuk az egész feltevés ordas baromság, mert senki sem akar ideküldeni több százezer embert és ha mégis ideküldenék és mi beengednénk, ők nem akarnának itt maradni, tehát ez a probléma nem létezik.
"Többek között engedélyezné a melegházasságot, hiszen ti azért nagyon harcoltok."
Ez most hogy jön ide? Megjegyzem, elég vicces, hogy a liberálisok nagyon harcolnak érte, de most sem egy liberális hozta fel a témát, hanem te! Mi a francot rugózol valamin, aminek a bevezetését észre sem vennéd, mert semmiféle kihatással nincs az életedre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!