A szimbolikus politizálásnak van hosszabb távon jövője?
Figyelt kérdés
Ami nálunk megy a rendszerváltás óta az szimbolikus politizálásnak hívják. Nincsenek valós problémák megvitatva, azokat a szőnyeg alá söprik. Helyette az emberek érzelmeire próbálnak hatni, mindenféle uszítások formájában. Mondanom sem kell, hogy a fidesz élen jár ebben. mikor jön el az idő mikor az emberek szeme felnyílik és elegük lesz abból, hogy csak egy színjátékot játszanak az adóforintjaikból a politikusokk és valójában semmi érdemi politizálás nem zajlik?
Egyszer majd úgy felpúposodik az a szönyeg, hogy nem fogunk beférni a szobába
2018. aug. 13. 09:42
2/10 anonim válasza:
Nem veszem észre, hogy az embereknek elegük lenne belőle.
Maximum gazdasági problémák tehetnek be egy ilyen rendszernek, amik a meg nem oldott problémákból fakadnak.
De például Belarusszia szépen eltötymörög a maga kis primitív módján.
2018. aug. 13. 10:22
3/10 anonim válasza:
Már nincs. Eddig tudták húzni, mivel sajnos az a generáció, aki tényleg fanatikuságból politizál az a kora miatt pár év múlva sajnos el fog tűnni. Az utánuk lévőket meg már annyira nem lehet megvenni azzal, hogy ,,elmúlt 8 év, migránsok, Soros György, stb".
2018. aug. 13. 10:35
4/10 anonim válasza:
Utóirat, ami lemaradt: nem, nem csak a Fidesz tolja az ilyeneket, a többi párt is erősen az érzelmekre hat csak. Jobbik is jó ideig a cigányozást használta erre a formára, de valós megoldásokat ők se tudtak mondani, amik meg is valósíthatóak lettek volna.
2018. aug. 13. 10:36
5/10 anonim válasza:
Biztos vagy ebben? Nekem sajnos elég rosszak a tapasztalataim ilyen téren.
2018. aug. 13. 10:39
6/10 anonim válasza:
Oezagh: Igen, nem hiába a nyugdíjasok a legfőbb célcsoport a Fidesznek, nem hiába riogatták őket azzal, hogyha bejönnek a ,,migráncsok" akkor már nem lesz pénz a nyugdíjakra. Vannak olyanok közülük, akik nem dőltek be ennek, de többségük bevette. Csak nézd meg sokszor melyik korosztályból voltak kint a legtöbben Orbán országjárásban a választások előtt.
2018. aug. 13. 10:54
7/10 anonim válasza:
Szerintem a 40-60 évesek az új fidesz társadalma, azok is buták mint a seggem szaggú albánok
2018. aug. 13. 10:58
8/10 anonim válasza:
Én vidéki vagyok és sajnos rengeteg fiatalt és középkorút ismerek, akik beveszik ezeket a baromságokat. A 45-65 év közöttieknél konkrétan ritkaságszámba megy, hogy valaki nem azt az ideológiát vallja, amit a Fidesz. Maximum csak azzal szokott bajuk lenni, hogy a Fidesz lop, de egyébként a szellemiségük teljesen jó nekik. A fiatalabbaknál is rengeteg a primitív proli, a vidéki fiatalok közül szinte mind az. És ez rohadt szomorú.
2018. aug. 13. 10:59
9/10 anonim válasza:
Amit te szimbolikus politizálásnak nevezel, nem a rendszerváltás óta megy és nem azonos intenzitású sem térben, sem időben. Különösen nem egyes emberek esetén.
Amúgy a szimbolikus politizálás két esetben szokott erőre kapni. 1. A szónoknak nincs kellő képessége ahhoz, hogy mondanivalója legyen. 2. A szónoknak nem teszik lehetővé, hogy mondanivalója legyen. Mindkét változatnak sokféle előfordulási formája van. Mostanában úgy tűnik, a második változat a gyakoribb.
2018. aug. 13. 12:42
10/10 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Hát izé , hallottam valami szellemi-lelki pólusváltásról; meg hogy nemsoká lezárul egy világév, egy 25920 éves ciklus, és hogy akkor el fog majd uralkodni a béke és a tiszta szeretet a Világon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!