Putyin nagyon racionális és tisztán gondolkodó ember. Igaza lehet a Nagy Embernek?
Ezek német kommentek:
"- A többi uniós disznóval és a mi nulláinkkal ellentétben Orbán Viktor becsületes politikus, aki közel áll az emberekhez.
- Orbán egy politikus, nem úgy, mint a mi németországi füttyösök! Köszönjük Köppel úrnak a munkáját!
- Nobel-díj Orbánnak és börtön a háborús uszítóinknak, ez az én javaslatom.
- A legnagyobb tisztelettel viseltetem Orbán iránt. Mindent megtesz, hogy megállítsa ezt az őrületet, miközben a mi alulteljesítőink a fodrásznál vagy a stadionban vannak...
- Orbán az EU reménysugara, Köppel a rendes újságírásé.
- Köszönöm Orbán úr ! Legalább van egy felelős politikus, aki megpróbálja fegyverek nélkül befejezni a háborút.
- A magyarok szerencsések, hogy ilyen miniszterelnökük van - milyen kínos az EU reakciója...
- Valószínűleg az egyetlen politikus Európában, aki még épeszű.
- Orbán :-Egy igazi európai és nem az amerikaiak bábja!
- Köszönöm Orbán úr! A béke Oroszországgal megoldja a jelenlegi problémák nagy részét! Béke minden népnek!"
Érdemes megtekiteni a videó alatti hozzászólásokat is. [link]
"Emberek ezreinek a haláláról tehet , katasztrófa a 20. században."
Ez mondjuk Úri Szukáról is elmondható, mégsem láttuk, hogy csípná a szemed.
Sajnos az osztrák választók többsége is isteníti Orbánt.
Meg szoktam őket kérni, hogy költözzenek oda családostól és pontosan ugyanolyan körülmények között éljenek ott öt évig, mint az átlagos magyarok
A Vadhajtást csak elmebetegek olvassák.
És az agyhalottak idézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!