Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szólsz ahoz hogy Magyar...

Mit szólsz ahoz hogy Magyar Péter hazudott?

Figyelt kérdés

Anno azt mondta nem megy EP-be.

Most ott tart hogy szavazzanak a szavazói,hogy menjen-e.

Miközben, először csak azt osztotta meg ami pozitív abban ha megy, illetve fekete fehér képet rakott ki.

Szóval, valószínű hogy már eldontotte.

Szóval, akkor igazam volt hogy a Fidesz embere és azért csináltál ezt az egészet, hogy kiejtsék a két momentumost, hogy ne legyen aki panaszkodik, majd jojjenek újra a pénzek.

Szépen atvertek mindenkit. Nem véletlenül politikusok 🤣

jún. 17. 09:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

"szóval szerinted a hitelesség és a következetesség túl nagy elvárások még az elején?... 😅😅"

Mert ha ígérek neked valamit, megpróbálom, de nem sikerül, akkor hazugnak fogsz engem tartani? Vagy ha szomszédok vagyunk és azt mondom, hogy "nem hiszem, hogy átfestem a kerítést, nem látnám értelmét", aztán mégis lefestem, akkor is hazugnak fogsz tartani? Túl könnyelműen használjátok a szót és elfecsérlitek ezekre a kis hülyeségekre.

jún. 17. 12:54
 22/24 anonim ***** válasza:
59%
ez a vita tele van fuggetlenekkel es narancsokkal, nem csoda, hogy egymast orditjak le.
jún. 17. 14:10
 23/24 anonim ***** válasza:
Ez soha nem volt kérdés, - jöhet a kérdés!
jún. 17. 23:22
 24/24 anonim ***** válasza:

Azzal, hogy Magyar Péter beült az EP-be, valakit kitúrt onnan (akit az emberek szavaztak a listára). Ezért minimum bocsánatot kellett volna kérnie, nyilvánosan.

Érdekli is ez őt? Csinált egy nemzeti konzultációt, hogy legyen mire hivatkoznia.

Soha többé nem fogok rá szavazni, és szégyellem, hogy bedőltem neki.

jún. 28. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!