Mit szólsz ahoz hogy Magyar Péter hazudott?
Anno azt mondta nem megy EP-be.
Most ott tart hogy szavazzanak a szavazói,hogy menjen-e.
Miközben, először csak azt osztotta meg ami pozitív abban ha megy, illetve fekete fehér képet rakott ki.
Szóval, valószínű hogy már eldontotte.
Szóval, akkor igazam volt hogy a Fidesz embere és azért csináltál ezt az egészet, hogy kiejtsék a két momentumost, hogy ne legyen aki panaszkodik, majd jojjenek újra a pénzek.
Szépen atvertek mindenkit. Nem véletlenül politikusok 🤣
Na most narancsok. Ket galiba van ezzel amit allitotok.
Eszkalalodott a helyzet, ez egy taktikai lepes, es ebbol fingnak egy molekulajat sem ertitek. Bevallom en sem ellenzekikent, elore elnezest a friss narancsoktol es a fuggetlenektol (nem tudom mar a ketto ugyanaz-e).
Ugyanolyan volt az, hogy kicsattant Ronai Egon monologjabol amikor kijelentette 3x kb., hogy ez nem interju lesz, nem lesz kerdes. Es lelepett MP.
Hazudott? Vagy taktika. Lehet mindketto, lehet egyik masik. Lehet tenyleg hazudott es akkor mi van? Nem a Fidesztol jott akik hazudtak jobbra balra hatra elore atloba Fold ala, fel az egbe? De.
De MP igy akarja egyelore legyozni Orban de la Viktort. Ezert fog Brusszelnek jobban fajni, mert MP kimegy oda ellene.
2
Nem vagyok fideszes! A Tiszára szavaztam. De ha hazudott MP akkor többet nem szavazok rá.
A "ha" előtti vesszőt és az ekezeteket elvitte az infláció?
Egyébként a kérdésre válaszolva, az egész magyar politikai közegben a hazugság az alap, nem értem, miért várja el bárki is egy olyan politikustól, aki 2 évtizedig a pártban volt, hogy pont ő nem hazudna?!
3
Akkor legyel.. fuggetlen vagy valami.
1. Bemutatom a bizonyítékaimat, menekülhet rogán, menekülhet a kormány... -Jogász, abból a közegből jött, pontosan tudta, hogy nem lesz semmi következménye.
2. Nem fogok politizáni. -Utána pártot vásárol.
3. Sokmilliós tüntikézések, mostantól minden más lesz... -semmi sem lett más, orbánék maradtak, egészségügy romokban, infláció, árfolyam maradt.
4. Itthon maradok, nem megyek az ep-be. - Menni fog az ep-be.
Teljesen hiteltelen számomra a rabló múltjával, az orbán-gyurcsány rendszer haszonélvezője volt és marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!