Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az LMBTQ-t a jólét szülte?

Az LMBTQ-t a jólét szülte?

Figyelt kérdés

Tartja a mondás : a kutya is jó dolgában veszik meg. Most itt van nyugat-európa. Mindenki jól élt. Mi lett az eredménye ? Senki sem akar dolgozni. A fizikai munkákat nem akarják elvégezni. Nincs víz,gázszerelő, villanyszerelő kőműves. Mindenki aktatologató irodista akar lenni. Mit csinál egy irodista. A sok nő között elnőiesedik. Mi az ami felmerül benne? Jé, vajon férfi vagyok?

Ebből ered a migráció : munkásokat kell behozni, akik dolgoznak

LMBTQ : sok férfi elnőiesedik a női környezetben

BLM : Bűntudatot kell mutatni a rabszolgatartásért, hogy jöjjön ide a munkaerő

Eredmény : A férfiak lányos metroszexuálisok lesznek. A sajét testük látványára élveznek el. Járnak a testépítő, fitnessz klubokba és azt hiszik, milyen jók. Eközben a világ carbamegy miattuk

2024. ápr. 15. 09:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
30. Veled ellentétben én nem csak a jobbos médiában hallottam transzokról, gyűlölet keltő módon, hanem beszélgettem is ilyen emberekkel. Esetleg vehetnéd a fáradságot, és őket is meghallgathatnád! Ahelyett hogy marhaságokat kaparsz le!
2024. jún. 7. 10:30
 32/61 A kérdező kommentje:

26# "Nem propagálni kell a transz neműséget. El kell mondani hogy van ilyen is. És ha valaki annak érzi magát, az is rendben van. Tetszik nem tetszik, ugyanolyan ember, mint te."

Én is pont így gondolom. El kell fogadni mindent. Isten adománya. Viszont átnevelni erre az ovisok, kisiskolások bűn. Propagálni sem lenne szabad, mert a társadalom ellenálló képességét gyengíti. A fehér társadalmat a még kevesebb gyermekvállalás felé tolja ez is. A szexualitás a négy fal közé tartozik. Mindenkinek a magánügye.👍🌈

2024. jún. 7. 13:25
 33/61 anonim ***** válasza:
0%

32. Propagálás hatására senki nem lesz se meleg se transz. Ráadásul a felvilágosítás az nem propaganda. Kevered a szezont a fazonnal.

A többi amit előadsz az meg nettó fasiszta szenny!

2024. jún. 7. 14:00
 34/61 gago77 ***** válasza:
Nos, kis "el kell fogadni mibdent" barátaim. Szerintem Ti vagytok az igazi fasiszták. Vagy legalábbis az igaz fasiszták kezére játszotok. Mindenkit is eltapostok aki nem azonosul az agyrémetekkel... De mondok valamit: ha ilyen elfogadók vagytok, akkor fogadjátok el hogy nem mindenki olyan hülye, hogy bevegye a libsi-dumát.🤗
2024. jún. 8. 07:15
 35/61 anonim ***** válasza:
0%
34. Senki nem kőteles elfogadni hogy bunkó vagy, hogy másokat akarsz bántani, és elnyomni. Az ilyen ideológiák felszámolni kell, és nem elfogadni. Amúgy meg “libsinek” lenni önérdeke mindenkinek, a fehér hetero férfiaknak is, mert nekik is az adja meg a szabadságot, és nem a fasizmus.
2024. jún. 8. 07:27
 36/61 gago77 ***** válasza:
34, Na pont erről beszélek. A libbantak számára mindenki aki nem ért velük egyet, az bunkó és másokat akar bántani, elnyomni.
2024. jún. 9. 13:57
 37/61 anonim ***** válasza:

36. Ne a szerinted vélt normalitás a mérvadó, amit te akarsz az mások elnyomása, mondván hogy nem normális. De a normalitás csak egy társadalmi konstrukció, nem több, é nem mérvadó. Ellenben az emberség, és az elfogadás, egyetemes érték. Ezek nem vélemény kérdései hanem tények, és emiatt nem vitathatók, és nincs arany középút se.

Amúgy meg ha melegeket akarsz elnyomni, akkor bunkó vagy, és másokat akarsz elnyomni!

2024. jún. 9. 14:30
 38/61 gago77 ***** válasza:

Nem ismersz, ergo nem tudhatod mit akarok.

Az hogy nem szeretném hogy gyerekeket szexuális témákkal traktáljank hol jelenti hogy el akarok nyomni bárkit is??

Elég kificamodott logikád van hallod! 😁

Egyébként nem gondolom hogy annyira nagy az elfogadás pl Budapesten, ahol a vonatokon minden második ülésen táskák, csomagok vannak, hogy ne lehessen odaülni. Az utasokkal teli vonatokon

is. És bizony Budapest nagytöbbsége liberálisnak vallja magát. De ha udvariasan engedélyt kérsz hogy odaülj, akkor néznek rád mint a véres rongyra. A minap pont egy ilyen "elnyomott" volt aki ledöfött a szemével, mert a mellette lévő helyre akartam ülni.

Reptéren is láttam ilyet, az nem velem történt de ott is pontosan ugyanannyi "elfogadást" tanúsított a az elembétés egyén...

Szóval nem elég ám a kirakatban elfogadónak lenni, mert így nem hiteles a dolog!😉

2024. jún. 9. 15:23
 39/61 anonim ***** válasza:

38. Szexuális felvilágositás kell, méghozzá viszonyleg korán, 8-10-12 évesen, nyilván mindig a saját szintjén. Mert mire elkezdődik a nemi érés, minimum a hetero, és a homo szexualitással tisztában kell lennie a gyereknek, plusz testi dolgok, menszi meg ilyenek.

Valóban ez nem elnyomás részedről, csak butaság.

Az meg hogy pesten milyenek az emberek, engem nem érint, változzanak szépen a pestiek is. Én csak azért is leülnék. Aki nem enged az meg bunkó!

2024. jún. 9. 16:55
 40/61 gago77 ***** válasza:

Nem kell egy 8 évesnek szexuális felvilágosítás. 8 évesen még a lányok is fejletlenek, a fiúkról nem is beszélve.

"Mert mire elkezdődik a nemi érés, minimum a hetero, és a homo szexualitással tisztában kell lennie a gyereknek"...

Nagy tévedés. Először is nem "minimum", hanem maximum.

És mikor kisfiúkat bombáznak ilyen elmebetegdégekkel, hogy lehet belőle lány is (és vice versa) az NEM szexuális felvilágosítás!!!

2024. jún. 9. 17:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!