Szerintetek miben reménykedhet az ellenzék, ha még jelen gazdasági helyzetben is ekkora jólét van itthon? Rekord infláció, áremelkedések, adók, rezsi emelkedés és mintha mindenki szülné a pénzt, igazából csak az ajvékolás megy...
Figyelt kérdés
2023. júl. 1. 23:48
1/7 anonim válasza:
Szerintem semmiben. 2026-ra már alig lesz infláció, talán már a háborúnak is vége lesz stb.
2/7 anonim válasza:
A kérdező elég jól élhet ha ennyire ráér ajvékolni minden nap 50 kérdéssel.
3/7 anonim válasza:
Egy eu kilépős bejelentés azért odaba szna a fidesznek és nincs kizárva.
De a legjobb a nato kilépős bejelentés lenne, mert akkor az oroszok bejövetele előtt bejönne a nato és végre vegleg lekapcsolná orbánt és a nert, aki ezen lépésével az egész régiót és egész európàt sodorná veszélybe...nem mellesleg Magyarorszagot is.
4/7 anonim válasza:
Ja, tényleg nagyon jó ez így. Átlag feletti keresetem van, a megélhetésemen és a kocsim fenntartásán nem költök másra, mégis -40000 ft a számlaegyenlegem fizetésnap előtt. Megy szépen... Csak még azt a másfél évet bírjam ki, mielőtt diplomával elhúzok innen, mert ebben az országban sajnos nem maradt perspektíva a fiatal értelmes embereknek. Nem vagyok rasszista, de Magyarországból szép lassan diktatúra lesz, c-kategóriás állampolgárokkal.
5/7 anonim válasza:
Az ukránok pénze azért nem romlott annyit mint a forint, mert az ő szomszédjukban nincs háború.
6/7 árokpart válasza:
Melyik országban élsz őszintén? Pont azok a térségek sínylik meg a legjobban a megszorításokat, amelyek a Fideszre szavaztak mi vidékiek.
7/7 anonim válasza:
Hát nálunk is elég sokan nyomorognak, és sok korábbi fidesz szavazót hallok panaszkodni a kormányra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!