Nekünk 300-320kW/hó DE az indukciós főzőlap mellett sokminden fogyaszt még áramot (Sütő, hűtő, fagyasztó, TV, PC, stb). Őszintén szólva el sem tudom képzelni hogyan lehet 50kW elég egy átlagos háztartásban.
2022. dec. 10. 18:27
2/27 A kérdező kommentje:
Pedig hasznalok mosogatogepet, szaritogepet is mellette, es napi 2 adagot mosok.
A titka az, hogy reggel 7 oratol este 6 oraig oda vagyunk, nyaron meg tovabb.
2022. dec. 10. 18:30
3/27 anonim válasza:
Napa ~ 1,7 kw??? hihetetlen. (aszomszédra vagy kötve?)
2022. dec. 10. 18:36
4/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok, miert lennek? Amig egy korszerutlen, “lepukkant” panelban laktunk nekunk sem ennyi volt…. Nem neztem soha a fogyasztast, de a villany nem eg, ha nincs ra szukseg:)
2022. dec. 10. 18:41
5/27 A kérdező kommentje:
50m3-es lakasban elunk 2 eve epult, uj gepekkel, raadasul itthon sem vagyunk egesz nap
2022. dec. 10. 18:43
6/27 anonim válasza:
A havi 50kWh volt a nagyon takarékos, nem a napi 10 a sok...
2022. dec. 10. 19:04
7/27 A kérdező kommentje:
En ertem, de ha itthon sem vagyunk egesz nap, a sok alap dolog(tv, kavefozo, stb) ha nincs hasznalva, villany egetve akkor miert is porogne a villanyora?
2022. dec. 10. 19:16
8/27 anonim válasza:
Azt írtad, hogy vizet melegítő és elpárologtató elektromos készülékeket használsz. Ráadásul naponta akár kétszer is a mosógépet. Miért csodálkozol ? A víz felmelegítése sok energiát fogyaszt, elpárologtatása meg még sokkal többet. Nem az indukciós főzőlap fogyaszt sokat, hanem a többi készülék. Ehhez képest a világítás, amin spórolni akarsz, bagatell.
2022. dec. 10. 21:16
9/27 anonim válasza:
az 50 kW az elég soknak tűnik, de ha csak félórát használod az 25 kWh fogyasztás.
2022. dec. 10. 22:17
10/27 A kérdező kommentje:
8-as
Vizet melegito es elparologtato keszulek mi akar lenni? Ne haragudj, de nem ertem.
Ezidaig is igy eltunk, nyilvan nem hasznalunk sok aramot, kulonben nem usznank meg a havi villanyszamlat 2-3 ezerbol :)
9-es
50kwh nem az indukcios fozolap fogyasztasa, hanem az eddigi havi fogyasztasunk anelkul.
Az indukcios, 7kwh fogyasztassal bir.
(Nem gondoltam amugy hogy ennyit “eszik” mivel meg direkt nem keramiat vettem)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!