Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Miért így küldik a villanyszám...

Miért így küldik a villanyszámlát?

Figyelt kérdés
Múlthét hétfőn egyszerre kaptam két villanyszámlát, 36 és 15 ezer forint értékben, amit kedden be is fizettem. Csütörtökön ismét jött egy darab 51ezres számla, amit ismét kifizettem. Később kiderült, hogy a csütörtöki 51ezres az előző két számlának az összege, amit már előtte kifizettem, ennek ellenére mégis elvették tőlem az 51 ezret. Tehát jelenleg 51 ezret túlfizettem, és nem adják vissza a pénzt.

2022. okt. 23. 09:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Korok és cégek különbözőképpen reagálnak. Nekem volt egy periódusom, mikor behánytam a csekket a hátsó ülésre, majd másnap rápakoltam, és el is felejtettem. Aztán, mikor lepakoltam, addigra már megjött az emlékeztető, azt be is fizettem, de nem tudván, hol állok, az ülésen találtat is. :D Ez a cég, az ELMŰ volt 2004 körül, rögtön visszafizette, de tértivevényes levelet kaptam, ahhoz el kellett mennem a postára, végigállni a sort, az mindig egy fél nap volt. Szerintem az sokkal pocsékabb élmény volt.
2022. okt. 23. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Először is mindig megkéne nézni mit fizetszbe, pláne a mostani időszakba. Így nem szokták visszaadni, hanem jóváírják; éves elszámolnál is vagy vagy a helyzet, mi van a szerződésben.
2022. okt. 23. 10:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is két számlát kaptam, egy hét külömbsèggel. Nem értettem miért, az ügyfèlszolgàlat elèrhetetlen. Befizettem, közben irtam e-mailt. Aztán egy hétre rá, az első számla összegèt vissza küldtèk, nem tudom mi volt a kavarodàs, nem volt tartozàsom, és ugyan az az elszàmolàsi időszak volt mindkettőn.
2022. okt. 23. 12:22
 4/4 anonim ***** válasza:

"ennek ellenére mégis elvették tőlem az 51 ezret"

ki vette el ?

"51 ezret túlfizettem, és nem adják vissza a pénzt."

mikor tudtad őket megkérdezni?

telefonon elérhetetlenek.

2022. okt. 23. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!