Az LMBTQ-t a jólét szülte?
Tartja a mondás : a kutya is jó dolgában veszik meg. Most itt van nyugat-európa. Mindenki jól élt. Mi lett az eredménye ? Senki sem akar dolgozni. A fizikai munkákat nem akarják elvégezni. Nincs víz,gázszerelő, villanyszerelő kőműves. Mindenki aktatologató irodista akar lenni. Mit csinál egy irodista. A sok nő között elnőiesedik. Mi az ami felmerül benne? Jé, vajon férfi vagyok?
Ebből ered a migráció : munkásokat kell behozni, akik dolgoznak
LMBTQ : sok férfi elnőiesedik a női környezetben
BLM : Bűntudatot kell mutatni a rabszolgatartásért, hogy jöjjön ide a munkaerő
Eredmény : A férfiak lányos metroszexuálisok lesznek. A sajét testük látványára élveznek el. Járnak a testépítő, fitnessz klubokba és azt hiszik, milyen jók. Eközben a világ carbamegy miattuk
A csóró, nyomorult, háborúktól, éhínségektől sanyargatott XVII. században a török birodalomban azon panaszkodtak az agák meg bégek, hogy a katonáik között terjed a homoszexualitás.
Észre kéne venni, hogy ez nem valami "nyugati, lipsy" dolog, hanem egyszerűen egy szexuális orientáltság, ami nem attól alakul ki, hogy valaki elolvas egy lmbtq-regényt (vagy ránéz Trombitás Kristófra).
"most a transzszexualitás terjed"
Téged átműtöttek? A gyerekedet? A feleségedet? A nagymutert? A szomszéd zöldségest?
Az, hogy a transzexualitás "terjed" azért történik, mert végre lehet róla beszélni és nem valami agy tabú dolog, mint, ahogy még ma is otthon ez kezelve van.
A kérdés, hogy miért az a legnagyobb problémája valakinek, hogy ki, milyen bugyit hord és mit csinál az ágyban és kivel?
A transzexuálisok a legtöbb esetben ráadásul a saját pénzükből fizetik a kezelési költségeket.
Édes, jó Istenem :D
Volt bármelyik oviban is ilyen Magyarországon? :D
" Magyarországon? :D"
Ember. Én nyugat-európáról beszéltem. Itt még normális a kormány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!