Itthon miért ajvékolnak az emberek (drágulások, adóemelések, kevés a pénz) miközben az látható, hogy általánosságban jólét van, jó a közhangulat, semmi jele bármi negatív tényezőnek? Ma is simán nyerne a Fidesz 2/3-dal.
Én úgy látom, hogy egy picit más látható:
" jó a közhangulat, semmi jele bármi negatív tényezőnek"
Nagyon belterjes körökben mozoghatsz, és valószínűleg vak is vagy. Vagy hülye, nem tudom, döntsd el te.
2.
Hol kell mozogni?
Én miskolci vagyok, tegnap elmentünk csavarogni és tele volt Tapolca, Lillafüred, a belváros.
Voltunk a plázában is kajálni, nem lehetett leülni, a mozinál hosszú sorok álltak, de parkolóhely se volt.
De ne is kezdd el, tudom, nem ebből kell kiindulni, hanem a cigány zsákfalvakat kell figyelembe venni, mert akkor talán nem kell szembenézned azzal, hogy mekkora egy semmirekellő vagy.
" jó a közhangulat, semmi jele bármi negatív tényezőnek"
-Azt mondják felétek jó a hangulat.
-Ezt hol olvastad?
-A hangulatjelentésben.
-Akkor biztos jó.
Ajvekolas a sötétség előszobába.
Látni kell, hogy:
- a tetkós,
- alja fesztivál buzzi,
- kigyúrt,
- alkoholista,
- bohóc ruhában lévő lükéknek nincsenek:
- szellemi igényei,
- igényei a jogszabályok betartatására,
- demokráciára, mert azt sem tudja mi az,
- osszetartozasra, mert akinek hinnie kellene, annak nem hisz, akiben meg nem kellene bíznia, abban meg bízik,
- cigány népnek csak a szája nagy, mikor meg tennie kellene, akkor kussban van,
- ítélkezik, mikor egy kutyának több esze van.
Csak a pénz számít. Ezért sír a lüke.
Ennyire alja szinten van a lakosság 90%-a.
Csak egy példa a sok látható közül: Közép-Dunántúli 60.000 fős megyeszékhelyen tegnap, péntek kb. 11:00 a belvárosi rész dugig kocsikkal, hosszú sorokban, szinte folyamatosan.
Nem nehéz kitalálni, hogy 11:00-kor nem dolgozni mennek már, és nem munkából haza, hanem jómódjukban valahova kocsikáznak, vásárolni, programozni, stb...és hozzátenném hónap vége fele járunk...
"tehát neked ennyi kell a jóléthez, és a jó hangulathoz. "
Igen, ilyen egyszerű, hogy van pénzem meg az embereknek is.
Értem, hogy te ezt segélyből szeretnéd, de további kellemes álmodozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!