Itthon miért ajvékolnak az emberek (drágulások, adóemelések, kevés a pénz) miközben az látható, hogy általánosságban jólét van, jó a közhangulat, semmi jele bármi negatív tényezőnek? Ma is simán nyerne a Fidesz 2/3-dal.
"Én csak szép csendben végignézem ahogy egyre inkább elmerültök, fulladoztok a sz.rban és jót mosolygok rajtatok 😂"
Erről beszélek.
Hiába mondom neki, hogy jól élek, csak tolja tovább a fassagot, hogy egész télen megfagytam, közben meg szépen ketyegett a H tarifa, de nem baj 😂😂😂
Esküszöm, mintha a hülyének beszélnél.
Soha nem élt ilyen jól a magyar, mint manapság..
Lehet az inflációnak van pozitív hatása is, mert többet dobtak a béreken a cégek, mint ami szükséges lett volna, ebből adódóan bőven van mindenkinek szabad jövedelme, még a jelenlegi árak mellett is...
Atombiztos lenne a Fidesz győzelme, mert nehogymán a Gyúúúrcsán jöjjön vissza.
A nép meg mint tudju, a szokásos 2szinűségé játssza.
Nem érted kérdező, semmi baj (vagy nem is akarod érteni, nem veszel tudomást a magyar valóságról, ez nagyobb baj).
Oké, te jól élsz most, csak ennek rövid úton vége lesz, hacsak nem a szűkebb körhöz tartozol, akik már kimenekítették a vagyonukat innen.
"Igen, ilyen egyszerű, hogy van pénzem meg az embereknek is."
Szerinted az emberek mennyi része él jól ma Magyarországon? Mert ugyebár te vakon ellenzed azt, hogy nézzünk körül a szegények között. Így persze könnyű látszat jólétet kreálni. Ha homokba dugod a fejed, és azt mondod, azt mondják neked fentről, hogy az nincs is, akkor te egy nagyon embertelen személyiség vagy.
"Értem, hogy te ezt segélyből szeretnéd, de további kellemes álmodozást."
Sajnálom, hogy úgy próbálsz elemezni, hogy nem ismersz, és szart sem tudsz rólam. De ezzel is csak a saját tudatlanságodat bizonyítod. Gondolom sokadjára. Azt főleg sajnálom, hogy szerinted aki nem dugja homokba a fejét a szegénység láttán, az már egyből csak minimálbéres lehet. Sajnálom továbbá azt is, hogy te úgy érzed, hogy jól élsz. A fideszt érdemled, semmi többet.
#25 Rövid úton végéből az lesz, hogy 3 év múlva megint 2/3...
Pedig ha sz.rul élnének az emberek simán leszavaznának az ellenzékre, akár Gyurcsánnyal, akár nélküle, mert a magyar választásokkor csak a saját pénztárcáját nézi (nem az oktatást, nem az egészségügyet, korrupciót sem,főleg amíg neki is van mit tejbe aprítani)
Kérdező -
Annak a néninek a pénztárcája biztos vagyok benne, hogy vékony volt, aki állcsúcson csücsörítette MZP-t.
Összetetteb probléma a társadalom színvonalának süllyedése, megvezethetősége, manipulálhatósága.
De kétségtelen, a hatalomnak ilyen hűséges, nem gondolkozó szavazók kellenek, akiket kisbusszal visznek szavazni és akikből valószínűleg te is élsz.
"Mert ugyebár te vakon ellenzed azt, hogy nézzünk körül a szegények között."
Minek akarsz szétnézni?
Azok az emberek 2010 előtt is szarul éltek és fognak is, mert egy rakat semmirekellő.
Tudom, nincs munkahely. 😂
2023-ban azért ezzel jönni elég gáz.
Az meg kész röhej, hogy nem tudsz azzal szembenézni, hogy az emberek nagyrésze, főleg aki tesz is érte jól él. Lakást/házat vesz, 2 autót tart fenn, nyaralni jár stb.
De nyugodtan élj úgy, hogy mindenki moslékot eszik, hónap végén meg éhezik 😂
"Azok az emberek 2010 előtt is szarul éltek és fognak is, mert egy rakat semmirekellő."
És előjött a szokásos szöveg. Nem sok krumplit kapsz majd érte, mert csak a sokadiknál került elő a "2010 előtt".
Arról se feledkezz meg akkor már, hogy akik 2010 előtt megéltek, azok most is. Pártállástól függetlenül. Csakhogy a fidesz - szóban! - senkit sem hagy az út szélén. A szavaid szerint mégis, hiszen aki az út szélén volt, az a fideszes választó szerint maradjon is ott. Nagyszerű hozzáállás. Ez már legalább a 3. olyan hozzászólásod, ahol bebizonyítod hogy paraszt vagy, pedig nem annak születtél.
"Az meg kész röhej, hogy nem tudsz azzal szembenézni, hogy az emberek nagyrésze, főleg aki tesz is érte jól él. Lakást/házat vesz, 2 autót tart fenn, nyaralni jár stb."
Aha, a nagy része lakást VESZ. Esetleg ÖRÖKÖL. Az albérletek ára (is) az egekben. Az átlag, értsd jól: nem a szegény, ember NEM tud lakást venni. Az átlagbérből sem tudsz gyorsan összespórolni egy valamirevaló lakásra (értsd: nem ott, amerre te már nem is nézel). Ja: van hitel is. 5-10 év az önerőre, 15-20 év a hitel. Végülis 40-50 éves korodra lehet saját ingatlanod átlagbérből. Abból az átlagbérből, amit a többség nem keres meg.
Igen, tudom: máshol sem jobb a helyzet ebből a szempontból. És tudod mi igaz még, ha már a másholnál tartunk? Az, hogy az elmúlt 12 évben tovább folytatódott az, hogy az állítólagos jólétünkben a szlovákok már rég, a románok nem olyan rég lehagytak, de már a bolgárok is a nyakunkon lihegnek.
"De nyugodtan élj úgy, hogy mindenki moslékot eszik, hónap végén meg éhezik2
Ne legyél egybites, kérlek. A mindenki gazdag és a mindenki szegény között rengeteg árnyalat létezik. Én nem mondom azt, hogy mindenki szegény, én azt mondom, hogy az általános jólét nem igaz. Erre te azt mondod, hogy szerintem mindenki szegény... Miért nem vagy hajlandó csak egy icipicit gondolkodni? Tiltják az elveid? Vagy a NER? Vagy más? Ha gondolkodsz nem kapsz krumplit? Vagy miért nem? Megindokolnád kérlek, hogy miért a szádba adott szavakat használod a saját gondolataid helyett? Vagy már annyira lezüllesztettek, hogy tényleg ezek a te saját gondolataid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!