Egyetértetek a Volánbusz sztrájkkal?
Én személy szerint nem értek egyet vele a saját fizetésemnek is köszönhetően ami a nettó 200K-t sem érte el, nemrég utánanéztem a buszsofőr fizetésnek és majdnem hanyatt vágódtam.
Tényleg olyan rosszul keresnek hogy havonta 2 napon keresztül sztrájkolni kellene? Ha igen akkor várom őket az én munkahelyemre nettó 175K-ért melózni! ;)
Erről a kérdésről eszembe jutott a régi vicc, ahogy az ördög körbevezeti új áldozatát a pokolban, ahol minden nemzetnek van egy saját üstje, amiben forrnak. Az amerikaiak üstjénél lángszórós őrök állnak vigyázba, ha valaki kidugja a fejét, egyből oda pörkölnek. Az oroszoknak gépfegyveres őrök vigyáznak rá, hogy senki ne hagyja el az üstöt. Elmennek a magyarok üstje mellett, ahol viszont nem állnak őrök. Kérdezi is a vendég: "Miért nincsenek itt őrök, hát nem szöknek meg az üstből az emberek? " Mire az ördög: "Ez a magyarok üstje, ide nem kellenek őrök, hisz ahogy valaki megpróbálna kimászni, a többiek azonnal rántják is vissza".
Csak azért utálni egy sztrájkot, mert "szemetek, nem is keresnek olyan keveset, mint én", eléggé egy destruktív és kicsinyes hozzáállás.
Az a baj, hogy a sofőrök nagy része csak követelőzik, de a munkáját nem tudja normálisan se megcsinálni és hatványozottan igaz ez a buszsofőrökre is.
Valószinüleg azért csak sofőrök, mert másra nem alkalmassak, és ezt még elég jó bérrel meg is fizetik.
Azért leszpoatni a fél országot, mert nekik a 70.000 béremelés nem elég.
És még mielött valaki jönne a felelőséggel,
1, a sofőrök semmiért nem vállalják a felelőséget (nem tudom ki volt, nem tudom hogy történt)
2, felelőség: a kötelezően elvárható minimum, hogy nem okozol balesetet, nem ölöd meg utasaidat!!
Covid idoszak vilagosan megmutatta, hogy a legnagyobb pofaju hunyaszkodik meg a legjobban, es meg fele penzert is megcsinalja ugyanezt.
Ez a baj a soforokkel, higy nem tudnak gondolkodni, mert amikor nyeregbe erzik magukat aztan kiskiralynak kepzeli magat, amikor meg xar van a palacsintaba, meg furja a cimborajat, sz..pkodja a fonok faszat, higy ne o legyen elkuldve...
Csak hat legosotobabb nepseg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!