Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egyetértetek a Volánbusz...

Egyetértetek a Volánbusz sztrájkkal?

Figyelt kérdés

Én személy szerint nem értek egyet vele a saját fizetésemnek is köszönhetően ami a nettó 200K-t sem érte el, nemrég utánanéztem a buszsofőr fizetésnek és majdnem hanyatt vágódtam.

[link]

Tényleg olyan rosszul keresnek hogy havonta 2 napon keresztül sztrájkolni kellene? Ha igen akkor várom őket az én munkahelyemre nettó 175K-ért melózni! ;)

jan. 29. 10:07
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
60%

Erről a kérdésről eszembe jutott a régi vicc, ahogy az ördög körbevezeti új áldozatát a pokolban, ahol minden nemzetnek van egy saját üstje, amiben forrnak. Az amerikaiak üstjénél lángszórós őrök állnak vigyázba, ha valaki kidugja a fejét, egyből oda pörkölnek. Az oroszoknak gépfegyveres őrök vigyáznak rá, hogy senki ne hagyja el az üstöt. Elmennek a magyarok üstje mellett, ahol viszont nem állnak őrök. Kérdezi is a vendég: "Miért nincsenek itt őrök, hát nem szöknek meg az üstből az emberek? " Mire az ördög: "Ez a magyarok üstje, ide nem kellenek őrök, hisz ahogy valaki megpróbálna kimászni, a többiek azonnal rántják is vissza".

Csak azért utálni egy sztrájkot, mert "szemetek, nem is keresnek olyan keveset, mint én", eléggé egy destruktív és kicsinyes hozzáállás.

jan. 29. 11:35
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a sofőrök nagy része csak követelőzik, de a munkáját nem tudja normálisan se megcsinálni és hatványozottan igaz ez a buszsofőrökre is.

Valószinüleg azért csak sofőrök, mert másra nem alkalmassak, és ezt még elég jó bérrel meg is fizetik.

Azért leszpoatni a fél országot, mert nekik a 70.000 béremelés nem elég.

És még mielött valaki jönne a felelőséggel,

1, a sofőrök semmiért nem vállalják a felelőséget (nem tudom ki volt, nem tudom hogy történt)

2, felelőség: a kötelezően elvárható minimum, hogy nem okozol balesetet, nem ölöd meg utasaidat!!

jan. 29. 12:08
 33/35 anonim ***** válasza:
Igen. A sofőrök fizetése szánalmas, és ezen az se változtat, hogy a tiéd még szánalmasabb. Igen, sokan közülük tényleg belesz@rnak a munkájukba, de ezt éppen az alacsony fizetések miatt teszik és tehetik meg. Egyrészt teljesen érthető, hogy úgy dolgoznak, ahogy fizetik őket. Másrészt tudják, hogy nem rúghatják ki őket, mert nem találnak a helyükre másik balekot, aki ilyen éhbérért elvállalná a munkájukat.
jan. 29. 12:45
 34/35 anonim ***** válasza:
19%
És mit melózol ennyiért kedves? Csak nem Te is felelős vagy naponta több száz ember életéért?
jan. 29. 12:45
 35/35 anonim ***** válasza:

Covid idoszak vilagosan megmutatta, hogy a legnagyobb pofaju hunyaszkodik meg a legjobban, es meg fele penzert is megcsinalja ugyanezt.

Ez a baj a soforokkel, higy nem tudnak gondolkodni, mert amikor nyeregbe erzik magukat aztan kiskiralynak kepzeli magat, amikor meg xar van a palacsintaba, meg furja a cimborajat, sz..pkodja a fonok faszat, higy ne o legyen elkuldve...

Csak hat legosotobabb nepseg...

jan. 29. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!