Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egyetértetek a Volánbusz...

Egyetértetek a Volánbusz sztrájkkal?

Figyelt kérdés

Én személy szerint nem értek egyet vele a saját fizetésemnek is köszönhetően ami a nettó 200K-t sem érte el, nemrég utánanéztem a buszsofőr fizetésnek és majdnem hanyatt vágódtam.

[link]

Tényleg olyan rosszul keresnek hogy havonta 2 napon keresztül sztrájkolni kellene? Ha igen akkor várom őket az én munkahelyemre nettó 175K-ért melózni! ;)

jan. 29. 10:07
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
#13 Nem néztem le, elnézést, ha így jött le. Nem arra akartam utalni, hogy haszontalan/jelentéktelen a munkája, hanem hogy például (PÉLDÁUL!) kevesebb időt dolgozik, kisebb a felelőssége, túltelített a munkaerőpiac abban a szektorban, stb. Ha elolvasod jobban, amit írtam, akkor neki is pont azt "kívántam", hogy mások iránti irigykedés helyett ő is álljon be az elégedetlenek sorába és harcoljon a jobb fizetésért. Nem nézem le, hanem pont, hogy jobb fizetést kívánok neki. Pont, hogy ő volt az, aki szerint mások nem érdemelnek jobbat és többet.
jan. 29. 10:36
 22/35 A kérdező kommentje:
Bár nyílván a busz vezetése sem sokkal egyszerűbb dolog mert ott sokmindenre kell figyelni viszont megszakadni ott nem kell. Megértem hogy ők magasabb fizut szeretnének de mi konyhások meg haljunk éhen ha aznap olyan kaja volt amit nem szeretünk, főzni nincs időnk otthon és pénzünk sem rá mivel elment a rezsire 100K és maradt 75K hónap végéig!
jan. 29. 10:37
 23/35 anonim ***** válasza:

Én nem állítottam az, amit kérdezel. Csak az, amit állítottam.

jan. 29. 10:38
 24/35 A kérdező kommentje:
75K meg nem sokáig lenn elég
jan. 29. 10:40
 25/35 anonim ***** válasza:
71%
A tapasztalatok azt mondják, hogy ennyire sz@r már régen volt és ha nem lesz nagy összefogás, na akkor fogunk majd éhen halni :)
jan. 29. 10:40
 26/35 A kérdező kommentje:
25! Hát igen! Gazdag ember gazdagszik a szegény ember szegényebb lesz. Cégvezetőnek több lóvéja lesz a szalagmunkásnak meg egyre kevesebb hiába emelik a minimálbért ha az árak úgyanúgy emelkednek. Szánalmas!
jan. 29. 10:41
 27/35 anonim ***** válasza:
68%

"viszont megszakadni ott nem kell"

azért menj be mondjuk egy nagyvárosba tahó autósok közé nap mint nap, ezer emberekkel a hátad mögött. fizikailag valóban nem szakad meg, de gondolod mentálisan se? én tuti kibuknék 1 hét után.

jan. 29. 10:42
 28/35 A kérdező kommentje:
Mostani 250K fizetéshez pl nem az idei árak illenének hanem a 2020 vagy 2019-es árak de a 2018 illene hozzá a legjobban szerintem.
jan. 29. 10:42
 29/35 anonim ***** válasza:
73%

ma 10:36

bocsánat akkor, én azt hittem, ez olyan lenézős dumának tűnt.

jan. 29. 10:44
 30/35 anonim ***** válasza:
37%
Azért a munkáért havi egymillió forint kevés. De ha neked elég a 400 vállald el annyiért, aztán majd ha sztrájkolsz mi ugatunk itt neked. Tudod a kívülálló mindig addig elégedett, míg nem neki kell csinálni a munkát.
jan. 29. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!