Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egyetértetek a Volánbusz...

Egyetértetek a Volánbusz sztrájkkal?

Figyelt kérdés

Én személy szerint nem értek egyet vele a saját fizetésemnek is köszönhetően ami a nettó 200K-t sem érte el, nemrég utánanéztem a buszsofőr fizetésnek és majdnem hanyatt vágódtam.

[link]

Tényleg olyan rosszul keresnek hogy havonta 2 napon keresztül sztrájkolni kellene? Ha igen akkor várom őket az én munkahelyemre nettó 175K-ért melózni! ;)

jan. 29. 10:07
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Ott a pont 8-as!
jan. 29. 10:28
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Bár az elég gáz, nem fogunk össze.
jan. 29. 10:28
 13/35 anonim ***** válasza:
64%

"Ha te nettó 175-öt keresel, akkor olyan munkád van, ami annyit is ér."

Na pontosan ezért tartunk ott, ahol, mert aki többet keres, azt hiszi király lett és lenézi a másikat. Minden munkának értéke van, független attól mennyit fizet. Kiváncsi lennék, hogy pl hány munkahelyre jár be takaritó pl a mosdóba rendet tenni. Utána nezzük meg mi lenne, ha 2 hónapig senki se menne kipucolni. Szóval ez az annyit is er duma, aki így gondolja az a világ szégyene, kár hogy az apja meg az anyja nem ment inkabb moziba annak idején.

jan. 29. 10:31
 14/35 anonim ***** válasza:
18%
#10 Miért kell éhen halni? Soha nem voltam menzás, mégsem haltam éhen.
jan. 29. 10:31
 15/35 anonim ***** válasza:
92%

"A kisemberek életét egyetlen nagy ember keseríti meg."

Mert gondolod, ha bárki más ül majd oda, az nem fogja megkeseríteni? A kérdés maradjon költői.

jan. 29. 10:32
 16/35 A kérdező kommentje:
Hát igen 13-as! Aki keveset keres lenézik, kinevetik és nem szívesen haverkodnak vele hiszen egy csóró senki. Érdekes hogy egy iskolás gyerek ennyit ér hogy minket akik ennivalót adunk nekik ennyit érünk 175K jobb esetben 220K-t!
jan. 29. 10:33
 17/35 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy ki kerül oda és hogyan.....
jan. 29. 10:34
 18/35 anonim ***** válasza:

Én semmilyen sztrájkkal sem értek egyet, mert a hozzájuk hasonló vagy még rosszabb helyzetben lévő embereket szívatják csak vele. Nálunk most egyszerre sztrájkol a Volán és a helyi tömegközlekedési cég is. Nyilván nem az fog szívni, akinek ráhatása van. Még egy kis jelentéktelen polgármesternek is van sofőrje, őt nem érinti.

Ettől függetlenül nyilván van, akinek a céljaival egyetértek. De még az is igaz, hogy sok helyen nincs is lehetőség sztrájkra. Ez csak a közszférában lehetséges.

jan. 29. 10:34
 19/35 A kérdező kommentje:
14-es! Te lehet soha nem voltál menzás de elég sok szülő gyere menzás és ők szerintem 175K-nál többet érnek és a mi munkánk is! Minket is jobban meglehetne már becsülni főleg hogy mi sok esetben nehéz fizikai munkát végzünk. Egy 20-25l badella ha teli van levessel tudjátok nagyjából hány kg? Emelgessetek ilyeneket másfél órán keresztül folyamatosan éhbérért!
jan. 29. 10:35
 20/35 anonim ***** válasza:

"Kérdés, hogy ki kerül oda és hogyan"

A tapasztalatok mit mondanak az elmúlt 100 évről?

jan. 29. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!