Egyetértetek a Volánbusz sztrájkkal?
Én személy szerint nem értek egyet vele a saját fizetésemnek is köszönhetően ami a nettó 200K-t sem érte el, nemrég utánanéztem a buszsofőr fizetésnek és majdnem hanyatt vágódtam.
Tényleg olyan rosszul keresnek hogy havonta 2 napon keresztül sztrájkolni kellene? Ha igen akkor várom őket az én munkahelyemre nettó 175K-ért melózni! ;)
Ha Te keveset keresel, akkor Te tegyél meg mindent, hogy több legyen a Te béred!
De ne ítéld el Őket, akik tesznek valamit azért, hogy több legyen az Ő bérük!
Miért gondolod azt, hogy mások helyett neked kell gondolkodni?
Ha te nettó 175-öt keresel, akkor olyan munkád van, ami annyit is ér. A buszsofőr naponta többszáz ember életéért felel, ez igenis megérdemli a megfelelő munkakörülményeket, illetve kompenzációt.
Csak azért mert neked szar, attól még másnak nem kell, hogy az legyen. Nem ők keresnek jól, hanem te szarul. Nem őket kellene lehúzni a te szintedre, hanem magadat felhúzni az ő szintjükre. A "dögöljön meg a szomszéd lova is" mentalitás pont az, amit a kormány próbál az emberekre erőltetni, mert amíg egymást támadjuk, addig nem velük foglalkozunk, pedig igenis velük kell. Közös érdekünk a jólét, együtt kell harcolni a kormány ellen, nem pedig egymástól sajnálni, ami neki van.
A kisemberek életét egyetlen nagy ember keseríti meg.
7-es! "Ha te nettó 175-öt keresel, akkor olyan munkád van, ami annyit is ér."
Akkor a te gyereked aki iskolába jár haljon éhen! Én közétkeztetésben dolgozok és pl: a te gyerekednek is énnivalót adunk a szájába úgyhogy a mi munkánkat sem kellene azért lenézni. Igaz a menzás kaja nem a legjobb de ameddig a gyereked a suliban van addig sem hal éhen! Már elnézést ha durván fogalmaztam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!