Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Feministák, ti felfogjátok...

Feministák, ti felfogjátok azt, hogy baromira idegesítőek vagytok?!!

Figyelt kérdés

Sok, nem feminista személy a véleményeitek többségében még egyet is ért veletek...

De a zsibbasztó, provokatív, érzelmekkel túlpumpált stílusototokkal risztjátok el és ábrándítjátok ki az embereket azokból az egyébként fontos társadalmi kérdésekből! Kár érte, mert vannak témák, amikről sokkal többet kéne beszélnünk, nekünk mint társadalomnak!

Mai feministák, nem csodálja senki, amikor panaszkodtok, hogy senki nem akar egyetérteni veletek. Azt kap az ember, amit ad.

A rábeszélés, a bűntudatkeltés, bűnbak keresés!, meg a kényszer mint eszköz nem működik, és soha nem is működött. Legalább latnátok egyszer be miközben keménykedtek a ,,Nagy Elveiteket'' szónokolva...

#veszekedés #idegesítő #fárasztó #feminista #feminizmust #reménytelenek
2023. szept. 7. 07:18
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
44%

"44 cukormókus, te itt nem feministáról írsz..."

Így van, mint ahogy a magát muszlimnak mondó terrorista sem muszlim. És semmi köze az iszlám valláshoz. Így ők sem feministák hiába állítják magukra. Sarcasm off. Mindenki ismeri ezt az érvelési teknikát a lényeg hogy ne lehessen megnevezni a dolgot. Azt amúgy senki nem vitatja hogy alapvetően egy szükséges és fontos törekvésnek indult a feminizmus. A baj az ahová most fejlődött. Hogy kvázi férfiakat akarnak csinálni nőkből. Ezzel nem csak férfiaknak van baja hanem sok nő sem ért már egyet ezzel a törekvéssel

febr. 13. 12:54
 52/60 anonim ***** válasza:
100%
51 a valódi feministák még midnigg nem akarnak nőket csinálni a férfiakból.... Te a köznyelvben feminácinak nevezett matriachista nőkről írtál, nem pedig rólunk, feministákról.
febr. 13. 15:19
 53/60 anonim ***** válasza:

Én nőkből férfiakat mondtam :)

Az érveléseddel egyet értek a probléma az hogy a nevezett csoport nem matriachista nőknek vallják magukat hanem teljes meggyőződéssel feministának akár csak te magad.

febr. 13. 15:25
 54/60 anonim ***** válasza:
Nekem az a feminista aki magáról azt mondja hogy az. Én bele bocsátkozhatok velük vitába hogy "figyeljé már te nem is feminista vagy hanem gyökér" én erről nem tudom meggxőzni őket maximum elmondhatom hogy ez nem annak indukt és rossz irányba tartanak. Egy iszkám fundamentalista terroristával is meddő vita lenne arról értekeznem hogy "te nem is vagy vallásos.." miért ne lenne az?
febr. 13. 15:31
 55/60 anonim ***** válasza:

53 ha én egy robot hörcsögnek vallom magam, az leszek?

Nem gondolnám.

febr. 13. 18:36
 56/60 anonim ***** válasza:
Tehát ha én magamról azt mondom, hogy Mátyás király vagyok, akkor Mátyás király vagyok. Értelek. :D Kb. ez a szint.
febr. 13. 19:23
 57/60 anonim ***** válasza:

"Tehát ha én magamról azt mondom, hogy Mátyás király vagyok, akkor Mátyás király vagyok. Értelek. :D Kb. ez a szint."

Senki nem mondja magáról hogy mátyás király illetve mondhatja de valószínűleg ő a "mosolygóban" van. Ezzel szemben a feministás példában arra szerettem volna felhívni a figyelmet hogy az általad megnevezett csoport is feministának nevezi magát noha lehet hogy te azzal a jelleggű törekvéssel feministaként már nem értesz egyet. Lehet ezen forgatni a szemeket meg gúnyolódni attól még így van. Ha úgy jobban tetszik a feminizmus vadhajtásai.

febr. 13. 21:05
 58/60 anonim ***** válasza:

Akkor segítek...

Van egy csoport, aki kereszténynek vallja magát, miközben magasról telibe következetesen leszarja Jézus minden tanítását, szervezetten, előre megfontolt szándékkal, aljas indokból, következetesen, megbánás nélkül, sőt, egyenesen cinikusan bűnt bűnre halmoz, a tízparancsolat minden pontját megsértik így vagy úgy, és közben nagy mellénnyel "ember, most jövök a templomból"-oznak, te képes vagy kereszténynek tartani, hát gratulálok.

febr. 13. 21:23
 59/60 anonim ***** válasza:
Teljesen jó példa. Mint ahogy mondtam egy jelzőt teszek elé mögé fölé alá stb. Lejáratják a kereszténységet az alternatív kamu kereszténységükkel. De a keresztény szót muszáj használnom mivel a keresztény vezetők is asszisztálnak ehhez és kussolnak/nem emelnek szót az ellen amit a kormány a kereszténység nevében művel miközben teljesen összenőve a politikával lógnak az állam csecsén. Ha egy olyan feministával beszélek bármilyen csatornán aki nem esik túlzásokba és nincsenek teljesen abszurd acceptálhatatlan kijelentései akkor megadom a tiszteletet az ő személyének függetlenül attól hogy összességében az ilyen vadhajtások akik szintén feministának nevezik magukat mit művelnek. Ha ez rontja a feministák marketingjét/renoméját akkor tegyenek róla, közösítsék ki az ilyen elemeket maguk közül egyszer s mindenkor tegyék egyértelmüvé mit értenek feminizmus alatt és milyen törekvéseik vannak. Mint ahogyan a keresztények is tegyék világossá merre akarnak menni mert természtesen bort ivó vizet prédikáló keresztények is úgy kellenek mint szar a zsebbe.
febr. 13. 22:51
 60/60 anonim ***** válasza:

Azért a feminizmusnál, és LMBTQ-nál, ez nem megy úgy, mint mondjuk a katolikus egyháznál mehetne, mert nincs egy olyan szervezett hierarchia. Hogy van fegyfeministafő, aztán feminista püspök, meg hasonló, és kiátkoznak feministákat.

Mintha azt mondanád, hogy a zöldek határolódjanak el az ultrazöldtől, de ki? Nincs Zöldfő és Zöldfőszóvivő. Nyilván nagyon sok zöld és zöld szervezet elhatárolódik, de azt aki nem akarja nem fogja elismerni, mert valami Zöldegyházfőszóvivőtől vár ilyet, akkor is, ha ilyen nincs, és ha ilyen poszt nincs, akkor azt mondja, hogy elhatárolódás sincs.

A bort ivó, vizet prédikáló keresztények viszont nagyon sokan vannak, és nagyon kevés keresztény van, akik elhatárolódnak tőlük.

Hol dörömbölnek a reformátusok most, hogy egyrészt Balog Zoltán takarodjon az egyházból, és mindazok, akik bizalmat szavaztak nekik, ne bujkáljanak a névtelenség mögé, és takarodjanak ők is!

febr. 13. 23:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!