Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarországon hány no go...

Magyarországon hány no go zónát ismertek? Össze lehet hasonlítani a mi no go zonaink a Nyugat europaiakkal ?

Figyelt kérdés

En komarom esztergom megyei vagyok .

Nálunk van a Tatabányai mesztelep meg 6 os telep

Oroszlanyon Petőfi udvar

Tudom hogy Miskolcon van az Avas lakótelep pedig nem jártak sose Miskolcon az olyan híres.

Pesten a 8 ker egyes részeirol tudok de utcát nemtudok mondani gondolom nem egész Józsefváros gáz. Csak egyes részei

Tudtok mondani gondolom még pár ilyen helyet.

Ahol este egyedül nem ajánlatos sétálni?

2023. szept. 1. 21:59
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Genetikailag ilyenek. Több gyermekotthonban dolgozó ismerősömtől hallottam már, hogy ott is a cigányokkal van a legtöbb baj, még akkor is, ha csecsemő korukban kerülnek be. Amelyik cigány normális, annak fehér ősei is vannak, és az ő természetüket örökölte.
2023. szept. 6. 07:48
 42/49 anonim ***** válasza:

41

Ne hazudj patkány.

2023. szept. 6. 10:29
 43/49 A kérdező kommentje:

Én se hiszem hogy genetika oké azt hiszed pl egy 3 4 éves ha magyarokhoz kerül akor tiszta lappal indul de már első pár év is meghatározó az életben.

Szóval elhiszem hogy a gyermekotthonokban is velük van a baj de azért mert 2 3 éves koráig nem ebben a kultúrában élt nem ezt látta.

Ha újszülötkent kerül magyar családba és utólag se mondjak meg neki hogy roma akor nem roma lesz hanem magyar .

Más világ anyosomek ugy éltek mint a cigányok aposban volt is roma ver volt egykis visko elfekudtek egész nap. évente kb 4 5 hónapot dolgoztak ha osszeadjuk

Aztán annyiból megeltek kutvizbol mosakodtak fürödtek. Kajára kellet a pénz nekik egyedül.mikor fogyott a pénz elmentek szállora melózni 1 2 hónapot jobb esetben 3 télen hogy fűteni ne kelljen természetesen..

Aztán hazajottek és fekvés.

Minden szétvolt rohadva 10 20 éve kb semmit nem csináltak a kis nyomortelepi házukkal.

Nem is lenne baj ha így elne az ember éljen így csak nekik is volt 4 gyerek a semmire .

Mi magyarok akor csinálunk gyereket ha minden körülmény adott o nekik meg ez csak úgy jön.

2023. szept. 6. 11:02
 44/49 anonim ***** válasza:
Mimagyarok mi mind analfabetak vgyunk irní se tudnink edig egy , mondt.ot se skierultnleirni vagy egy szot érthet len zagyvasag mi vatyunk a magyarok
2023. szept. 6. 11:11
 45/49 A kérdező kommentje:
Ne rugóz már a helyesirasomon SNI nehézséggel küzdök.
2023. szept. 6. 12:15
 46/49 A kérdező kommentje:

Lényeg hogy ők egy full más eletett élnek ezzeken a telepeken arra akartam célozni.

Én értem a mi magyar életünk meg az ő "félig állati létezesuk"kozotti szakadékot és mind 2 állapotban vannak jó és rossz dolgok .

Mi tiszta dolgozó tervezett életet élünk csak sokszor magányosak vagyunk és sok helyen nincs együtt a család

És a középosztálytol felfelé meg hatalmasak az elvarasok és ennek megfelelni mentálisan teher .

A romák meg nyugodtan elhetnek boldog tudatlansagban. együtt a családdal de valamilyen szintű társadalmi lenezes mellet és állandó probléma a munka és a penzszerzes számukra.

2023. szept. 6. 12:46
 47/49 anonim ***** válasza:
Sni, vagyis fogyatékos
2023. szept. 6. 15:05
 48/49 A kérdező kommentje:
47#Az írásom ja de más szerencsére nem.
2023. szept. 6. 15:14
 49/49 A kérdező kommentje:

[link]

Most olvastam hogy 2 gyereket szült a neveloapjanak 13 éves korától kezdve a cigány lány +3. gyereke a nagybátyácsitol lett.

Érdekes egy sztori gondoltam belinkelem ide mert vegulis látszik hogy más kultúra.

Ilyet a mi kultúrákban nem lehet megcsinalni.

2023. szept. 7. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!