Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarországon hány no go...

Magyarországon hány no go zónát ismertek? Össze lehet hasonlítani a mi no go zonaink a Nyugat europaiakkal ?

Figyelt kérdés

En komarom esztergom megyei vagyok .

Nálunk van a Tatabányai mesztelep meg 6 os telep

Oroszlanyon Petőfi udvar

Tudom hogy Miskolcon van az Avas lakótelep pedig nem jártak sose Miskolcon az olyan híres.

Pesten a 8 ker egyes részeirol tudok de utcát nemtudok mondani gondolom nem egész Józsefváros gáz. Csak egyes részei

Tudtok mondani gondolom még pár ilyen helyet.

Ahol este egyedül nem ajánlatos sétálni?

2023. szept. 1. 21:59
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobb magyar vàrosokban van cigàny gettò.
2023. szept. 1. 22:18
 2/49 anonim ***** válasza:
100%
Miskolc, Lyukóvölgy... monori erdő stb.
2023. szept. 1. 22:19
 3/49 anonim ***** válasza:
89%

Én a 8. kerületben, a Diószeghyn laktam albérletben diák koromban, sosem volt gondom, pedig nő vagyok.

Viszont Angliában élő rokonaim meséltek már durva dolgokat az ottani bevándorló gettókról.

2023. szept. 1. 22:27
 4/49 anonim ***** válasza:
80%
Van olyan település, ahol bizonyos utcákba SEMMILYEN házhoz szállítás nincs. Miért? Mert megverték és kirabolták a futárt! IDE SOHA TÖBBÉ NEM VISZ KI SENKI SEMMIT!
2023. szept. 1. 22:37
 5/49 anonim ***** válasza:
100%
Az Avas az nem gettó, sima paneltenger átlag emberekkel. Lyukóbánya, a néhai számozott utcák na az gettó. Taktaköz szintén...
2023. szept. 1. 22:41
 6/49 anonim ***** válasza:
100%
Kecskeméten is van egy jókora cigány gettó. Én csak ezt ismerem testközelből.
2023. szept. 1. 22:48
 7/49 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló. A no-go zónákba jellemző, hogy rossz hírük van, rossz a közbiztonság, nagyon koncentrálódnak az antiszociális, veszélyes társadalmi elemek.

Nyugat-Európában és felénk az a különbség, hogy míg Nyugaton ezek a zónák jellemzően nagyvárosokban alakultak ki és migrációs hátterű a probléma, addig Magyarországon, Szlovákiában, Romániában, Bulgáriában, Szerbiában, Macedóniában a falvakban is vannak ilyen részek vagy akár egész falvak gettósodnak és felénk a társadalmi háttér nem bevándorlás eredetű, hanem az őshonos cigány kisebbség alakítja ki a helyzetet.

Európa és Amerika között is vannak fontos különbségek. Európában nem olyan gyakori a lőfegyverhasználat (Angliában is inkább késelnek), míg az USA-ban, Latin-Amerikában gyakori a no-go zónákban a lövöldözés, lőfegyverrel elkövetett fegyveres rablás, gyilkosságok.

2023. szept. 1. 23:06
 8/49 anonim ***** válasza:
100%
Bag egy telepules Pest megyeben, kb 30 km-re Pesttol. Ott a hatso reszre nemhogy a kajafutar, de meg a rendorok se nagyon mernek kimenni. Volt, hogy az (akkor meg) EMASZ kikuldott egy gyanutlan dolgozot oda, hogy tegye rendbe az egyik villanypoznat, mert lopjak rola az aramot. Fel is maszott, 5 perc mulva mar vagy 6 kancigany acsorgott az oszlop toveben, es mondtak neki, hogy kosson vissza ugy mindent ahogy volt, ha meg szeretne majd egyszer lejonni onnan.
2023. szept. 1. 23:24
 9/49 anonim ***** válasza:

Az ilyen helyekkel, mint Bag, mit lehet tenni? Az ilyen Társadalomra káros, beilleszkedni képtelen, haszontalan bagázzsal miért nem lehet egyszerűen csak végezni? Vagy ha nem is az összessel, de a leghangosabbakkal, szó nélkül éles fegyverrel térden lőni őket, példát statuálni. Tudják meg, hogy hol a helyük, érezzék, hogy értéktelenek és a szervek ellen semmi esélyük, nehogy már a Rendőrnek, Villanyszerelőnek kelljen becsicskulnia.

A természetben mindennek van haszna, még a sokak által gyűlölt darazsaknak, szúnyogoknak is, de az ilyeneknek semmi. Ha egy darázsfészket bárki kifüstölhet, akkor egy ilyen fészket miért nem? Tudommm.... radikális fasiszta vagyok, pedig nem mondanám, rasszizmus is távol áll Tőlem, de nem látok az ilyen problémákra más megoldást, mert ahogy nézem nincs is. Vagy Valaki tud valami okosabbat?

2023. szept. 2. 08:00
 10/49 anonim ***** válasza:
Szinte minden településen van no-go zóna, alig van már cigánymentes település Magyarországon. Ezek a no-go zónák nem sokban különböznek a nyugat-európaiaktól, fehér emberként ugyanúgy életveszélyes ezekbe bemenni. Fel kellene gyújtani az összeset mind nálunk, mind nyugaton.
2023. szept. 2. 08:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!