Magyarországon hány no go zónát ismertek? Össze lehet hasonlítani a mi no go zonaink a Nyugat europaiakkal ?
En komarom esztergom megyei vagyok .
Nálunk van a Tatabányai mesztelep meg 6 os telep
Oroszlanyon Petőfi udvar
Tudom hogy Miskolcon van az Avas lakótelep pedig nem jártak sose Miskolcon az olyan híres.
Pesten a 8 ker egyes részeirol tudok de utcát nemtudok mondani gondolom nem egész Józsefváros gáz. Csak egyes részei
Tudtok mondani gondolom még pár ilyen helyet.
Ahol este egyedül nem ajánlatos sétálni?
És ez a jövő. a roma neppeseg egyre nagyobb de kozuluk is főleg azoknak van 6 8 gyereke aki ezzeken a helyeken élnek.
Akik keverten laknak velünk 3 4 gyerekkel beerik de a legszegenyebb romák nem .
De ezt nemtudom megerteni hogy ez mitől van.es nalunk magyaroknal is elofordul csak nem ilyen latvanyos pl munkás családnak 3 gyereke van még egy ügyvéd orvosnak jobb esetben 1
Úgy néz ki aki szegény sokkal több gyereket vállal ok örökíti tovább a géneket.
Akik még sikeresek az életben általában kihalnak?
A roma társadalom ugyan olyan mint a mi társadalmunk volt több száz éve. Nem tudják elfogadni az újkori szabályaink és normaink.
Én nem ítélem ezt el.sajnos olyan komplex lett a világunk amibe egyes emberek már nem képesek beleszokni.
Végső soron az a természetes emberi alapot ahogy ők élnek nem ahogy mi.
Ahogy mi élünk az egy mesterséges valami.
Végső soron ez a réteg azt akarja mint több ezer évig akart minden ember .
Hogy legyen egy faviskod legyen vized,kajád .legyen egy fiatal asszonyod aki 14 éves korától szul neked 35 ig
Legyen 8 10 gyereked mint a bibliai időkben és egészségesek legyetek ameg tudtok.
Végső soron az az emberiség alap állapota ahogy pl a melyszegeny romák élnek.
Aztán hogy mi már nem.igy élünk és hogy ez a jó élet e azt csak az tudna eldonteni aki élt igyis meg úgyis.
"Végső soron az a természetes emberi alapot ahogy ők élnek nem ahogy mi.
Ahogy mi élünk az egy mesterséges valami."
Azon el lehet vitázni, hogy meddig tekintünk valamit természetesnek, és mikortól mesterségesnek, annyi mindenesetre biztos, hogy a miénk sokkal kényelmesebb, tisztább, és jobb életminőséget biztosít, ez pedig sokak számára vonzóbb, többet ér, mint a "természetes emberi állapot". (Nota bene, sokan (szvsz a többség) ezt a "természetes emberi állapotot" inkább ősközösségbeli, félig állatias szinttel azonosítják, semmint valamiféle normális életre alkalmas közeggel.)
17# csak az nagyon relatív kérdés hogy mit tekintesz normálisnak.
Én nem vagyok objektív lehet van valami szemelyiseg zavarom szabályokat és normákat enis máshogy látom.
Ha valaki egy faviskoban vagy jurtaban akar lakni, fiatalkent fiatal lányokkal csaladot alapítani miért ne tehetné meg?
Miért kell a társadalmunkban mindent eloirni és leszabalyozni?
Oke erőszak lopás rablás ellen fel kell lépni.
Erre a szegénység vagy a más norma nem kifogás. csak egyedül ha éhezik az ember és akor is csak akkor ha csak kaját lop azt értem meg.
Számomra az egész ország egy nagyobbacska no go zóna.
Mindenkit lebeszélek egy magyarországi nyaralásról,aki engem kérdez.
Azért ez nem.igaz .
Hol voltal olyan helyzetben hogy ok nélkül félned kellet ha odamentel?
Meg anno gyerekként Pécsen nyaraltunk ott semennyire se vagyok ismerős felmentunk ahhoz a nagy tv toronyhoz kocsival de nem mertük otthagyni a kocsit parkoloban kb 5 6 kocsinak be volt törve át ablaka látszott hogy kipakoltak őket.
Amúgy ha elmesz egy idegen helyre és ott tévedsz be egy ilyen zónába sokkal félelmetesebb.
Én komarom megyei vagyok 4 évig mesztelep mellé jártam kozepsuliba ott minden nap láttuk őket vonulni.
Mindig cigit kunyeraltak meg kávéra aprót, de sose bantottak senkit gondolom nem.a lakóhelyük mellet csinálnak ilyesmit.
Oroszlanyon csajoztam és egyik csaj egy ilyen gázos részén lakott.
Anyosek utaltak hozzájuk nem mehetem be. csaj jött ki mindig .
Addig meg ott sétálgatam.
Fenyes nappal oda jöttek hozzám a romak hogy kit keresek itt és hogy nem keresek valami cuccot ?
Mert hogy ő bármit be tud szerezni😀 ez olyan szürreális érzés volt hogy itt ez ennyire nyíltan megy.
Gondolom furcsálta hogy egy világos bőrű kék szemű fickó mit setalgat a roma telep melyen.
Ennyi ilyen sztorira emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!