Az incel kultúra hogyhogy többnyire jobboldali
politikailag?
Figyelt kérdés
Többnyire alt-right vagy fehér felsőbbrendűségű nézeteket vallanak. Az a vicces hogy az alt rightot a homofóbiával is párhuzamba vonják közben tele van az alt right melegekkel és az ő előadásaikat bojkottálják más jobboldali szervek ezért. A kedvencem Jack Donovan aki homoszexuális de nem vallja annak magát mert hogy ő egy maszkulin férfi aki más maszkulin férfiakat szeret, ez mellett nőgyűlölő és hímsoviniszta :DD, szórakoztató jelenség. Aki kicsit is konzervatívabb nézeteket vall az már rögtön náci, nőgyűlölő manapság. Valamelyest én is incel kategória vagyok, ami szimplán annyiba nyilvánul meg hogy nem vagyok túl kelendő és ennyi, semmi erőszak vagy ilyesmi. Még az lmbtq jogokat is támogatom csak ne essünk át a ló túloldalára, libertariánus jobbernek tartnom magam és enyhén liberálisnak is.
Mihez képest baloldali. Ha tényleg valamilyen formában hisz a pszichoszexuális elméletekben, akkor valami nagyon nem stimmel kulturálisan.
Egyben van olyan, hogy pszichológiai rasszizmus. Van róla fekete interszekcionalista feminista irodalom, ami nem csak fehér feminizmus létezik. Sok incel el se jut ideáig, mert tényleg meg lehet magyarázni az okát a patrichális rendszerrel.
Libertariánus nem jelent semmit így. Ha ancap-re gondolsz akkor vagy felvilágosult feudalizmus vagy teokrácia vagy kommunizmus lesz belőle, mert a "piacot mindenáron meg kell védeni" az anarcho-kommunizmust fogokozni. Lmbtq témában nincs ló túloldala, ha alap univerzális emberi jogokat ismeret és interszekciók baloldalon.
2023. aug. 12. 23:13
32/37 anonim válasza:
A kapitalizmusból hogy lesz kommunizmus? :D
2 ellentétes fogalom
2023. aug. 12. 23:17
33/37 anonim válasza:
Ha szabadpiacot mindenáron, meg akarják véde a feudalizmustól és a theokráciától, akkor az lesz. Kell centrális kormány a kapitalizmushoz.
2023. aug. 12. 23:23
34/37 anonim válasza:
Ha kapitalista szabad piacról beszélünk akkor minden termelési folyamat magánkézbe kerül, ezesetben a kormánynak csak a rendfenntartás a feladata, ellentétben a kommunizmussal ahol minden termelést az állam irányít és a keletkezett profitot egyenlően osztják el a társadalomban. Nekem ebből az következik hogy 2 teljesen ellentétes rendszer, szóval nem tud az egyik átalakulni a másikká csak hosszú társadalmi és gazdasági folyamatok útján. Mit értettem félre?
2023. aug. 13. 08:03
35/37 anonim válasza:
Az incelek többnyire a sikertelenségük miatt lesznek jobboldaliak. Először csak azt tapasztalják, hogy nem kellenek a nőknek. Egy idő után elkezdenek bűnbakot keresni. Többnyire a feminizmusban, az önálló nőkben találják ezt meg. Elkezdik úgy gondolni, hogy egy régi, konzervatív társadalomban nekik jó dolguk lett volna, mert akkor kaptak volna feleséget, akiknek a dolga az ő kiszolgálásuk lett volna. Ez a jobboldal felé tereli őket.
2023. aug. 13. 20:37
36/37 anonim válasza:
Pedig pont a jobboldali ideológia miatt lesznek csórók, de ezt fel se fogják:D
Aki csóró és jobboldali az általában buta is, mint a föld.
Ezek nálunk a fidesz szavazók nagy része.
2023. aug. 14. 05:22
37/37 anonim válasza:
"Pedig pont a jobboldali ideológia miatt lesznek csórók"
Hat pedig, ahogy a mellekelt abra mutatja, a jobboldali ideologia miatt a gazszerelo is lehet csilliardos :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!