Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az incel kultúra hogyhogy...

Az incel kultúra hogyhogy többnyire jobboldali politikailag?

Figyelt kérdés
Többnyire alt-right vagy fehér felsőbbrendűségű nézeteket vallanak. Az a vicces hogy az alt rightot a homofóbiával is párhuzamba vonják közben tele van az alt right melegekkel és az ő előadásaikat bojkottálják más jobboldali szervek ezért. A kedvencem Jack Donovan aki homoszexuális de nem vallja annak magát mert hogy ő egy maszkulin férfi aki más maszkulin férfiakat szeret, ez mellett nőgyűlölő és hímsoviniszta :DD, szórakoztató jelenség. Aki kicsit is konzervatívabb nézeteket vall az már rögtön náci, nőgyűlölő manapság. Valamelyest én is incel kategória vagyok, ami szimplán annyiba nyilvánul meg hogy nem vagyok túl kelendő és ennyi, semmi erőszak vagy ilyesmi. Még az lmbtq jogokat is támogatom csak ne essünk át a ló túloldalára, libertariánus jobbernek tartnom magam és enyhén liberálisnak is.
2023. aug. 11. 16:44
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos át lett téve a kérdés a Felnőtt párkapcsolatokból a Politika kategóriába és most a politika-őrültek találnak ide inkább, akiknek az élete a rég lejárt lemez jobboldal vs baloldalból áll.
2023. aug. 11. 17:44
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Egy incelnek mi köze a párkapcsolathoz? 🤣

Nyilván politikai kérdés

2023. aug. 11. 17:56
 13/37 anonim ***** válasza:
90%
Ha rákeresel az incel szóra, 10-ből 9 kérdés abban a kategóriában született ezen az oldalon, nem a politikában.
2023. aug. 11. 18:10
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
De ez politikai kérdés. Egyértelmű.
2023. aug. 11. 18:15
 15/37 anonim ***** válasza:
84%

Én is azt vettem észre, hogy az incelek inkább lúzer béták akarnak lenni, tehát házasság, dagadt feleség, csak legyen valamilyen.

Nem liberális alfák akarnak lenni, akik minden nap más nővel szexelnek.

2023. aug. 11. 18:42
 16/37 A kérdező kommentje:

5.Tény hogy normális fehér nő nem áll össze kisebbségivel.

15.Az új szocielszexális hierarchia szerint a béta nem rossz pozíció, az amolyan kis alfa.

2023. aug. 11. 19:00
 17/37 anonim ***** válasza:
0%
15: az alfa meg a liberális alapból nem fér össze 🤣
2023. aug. 11. 19:30
 18/37 anonim ***** válasza:
48%

Miért, aki minden nap mással kefél, az mi, konzervatív?

Szerintem a béta nem jobb az inceltől.

A bétának van egy átlagos vagy lerobbant felesége, nincs magára ideje, mert családja van, így ugyanolyan elhízott, lerobbant, mint egy incel, csak neki még egy hárpiát is el kell viselnie otthon, még az incelnek legalább a szabadideje a magáé.

Egyedül az alfáknak van jó élete, pénz, szex, nincs család, 0 felelősség.

2023. aug. 11. 23:28
 19/37 anonim ***** válasza:
32%
Te teljesen félreértelmezted az alfa fogalmát 🤣 a család teszi férfivá a férfit, a többi csak üres céltalan élet lehet meg álmodozás 🤣 bárki meg tud dugni sok nőt ha nem válogat 😀
2023. aug. 12. 00:52
 20/37 anonim ***** válasza:
91%

Számomra az alfa egy független, karrierista, sportos fazon, akivel bárki ingyen lefekszik, sőt még a nők futnak utána.

A család?

Hát nem tudom, nekem a proliság jut eszembe a családosról.

Többnyire, güriző lúzerek, akiket a társadalom kihasznál:D

kb ilyenek a béták

https://www.youtube.com/watch?v=-HS91el4rnM

2023. aug. 12. 01:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!