Az incel kultúra hogyhogy többnyire jobboldali politikailag?
Jó érzés hazugságokkal/baromságokkal dobálózni források nélkül? Egyik sem igaz abból, amit mondtál és erre te is rájöhettél volna 2 perc google kereséssel.
Van olyan felmérés, ami szerint az incelek relatív többsége baloldali/liberális. Egy felmérés szerint 44%-uk inkább baloldali, 37%-uk inkább jobboldali, 17%-uk centrista.
Ráadásul nem is fehérek. Volt felmérés incel fórumokon és a felhasználók hatalmas része nem fehér bőrű. Arányaiban sokkal több a nem fehér bőrű köztük, mint a teljes lakosságban a fehérek aránya. Ez teljesen érthető is, mert a fehéreket tartják a legvonzóbbnak az összes többi rassz női is az egész világon (felmérések vannak róla), ezért pont hogy nagyobb eséllyel lesz incel egy multikulturális társadalomban egy kisebbségbe tartozó férfi, mint egy fehér.
#5 miért, te mivel dobálódzol? Hiteltelen marhaságokkal.
Nincs olyan, hogy incel fórum.
Eleve, azt hogy incel, főleg nem túl értelmes, és egészséges lelkivilágú, és nem a földön járó frusztrált nők szokták mindenkire aggatni, akinek nem tetszik a véleménye.
(Én is incel vagyok szerintük, bár heti 3-4 pihenőnapom van a havercsajjal többnyire ágyban való intenzív kardiozásaink után maradó izomláz miatt 🤣)
8. De, van incel fórum. Az incels.is linken lévő fórumot szokták általában a nemzetközi sajtóban és mindenhol, ahol az incelekkel foglalkoznak "az incel fórum"ként említeni. Nézd meg. Incels.is. Ez az incel fórum.
Én voltam incel az életem egy részében, amikor nem tudtam nőkkel szexelni. 21 éves koromig, meg még felnőtt életemben volt pl. aztán 1,5 éves időszak is.
És igen, én is tudom, hogy mindenkit incelnek hívnak sokszor, mert nem tudják, hogy mit jelent a blackpill/blackpilled.
"Szerintem aki az alanyi jogon jàró p1na kérdését boncolgatja, előbb lesz kommunista 💩😉🐱"
Te miről beszélsz báttya? A jobber társadalompszichológiában aki kommunista, az nem maxista balos libsi, tehát b*zi? Az mi a frászkarikáért akarna alanyi jogon járó p1nát????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!