Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az incel kultúra hogyhogy...

Az incel kultúra hogyhogy többnyire jobboldali politikailag?

Figyelt kérdés
Többnyire alt-right vagy fehér felsőbbrendűségű nézeteket vallanak. Az a vicces hogy az alt rightot a homofóbiával is párhuzamba vonják közben tele van az alt right melegekkel és az ő előadásaikat bojkottálják más jobboldali szervek ezért. A kedvencem Jack Donovan aki homoszexuális de nem vallja annak magát mert hogy ő egy maszkulin férfi aki más maszkulin férfiakat szeret, ez mellett nőgyűlölő és hímsoviniszta :DD, szórakoztató jelenség. Aki kicsit is konzervatívabb nézeteket vall az már rögtön náci, nőgyűlölő manapság. Valamelyest én is incel kategória vagyok, ami szimplán annyiba nyilvánul meg hogy nem vagyok túl kelendő és ennyi, semmi erőszak vagy ilyesmi. Még az lmbtq jogokat is támogatom csak ne essünk át a ló túloldalára, libertariánus jobbernek tartnom magam és enyhén liberálisnak is.
2023. aug. 11. 16:44
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Igen pontosan ezért írtam hogy félreértelmezted 😀
2023. aug. 12. 07:12
 22/37 anonim ***** válasza:

Nem értelmeztem félre.

Az őskorban biztos az volt az alfa, ma nem ezt jelenti.

2023. aug. 12. 07:59
 23/37 anonim ***** válasza:

Én konzervatív/jobboldali vagyok inkább, de szerintem is semmi köze az alfaságnak a családhoz.

Általában olyanok írkálnak ilyeneket, akik 20 éve csajoztak utoljára és nem igazán próbáltak ismerkedni a 2020-as években a mai 20-30-as nőkkel.

2023. aug. 12. 08:10
 24/37 anonim ***** válasza:
0%

Kicsit sok volt az Andrew Tate 🤣

Számomra meg az az alfa aki hűséges a párjához és életet hoz a világra és neveli a következő generációt. Akik játszadoznak azok még csak gyerekek :D

2023. aug. 12. 08:32
 25/37 anonim ***** válasza:
91%

Persze, egy papucs, aki egy nővel dug házasság után, az az alfa, meg gyereket csinál.

Erre bárki képes.

Akkor a fél ország alfa:D

2023. aug. 12. 09:01
 26/37 anonim ***** válasza:
Hát nem is az aki megdug mindent ami mozog aztán meg kezeltetheti a nemibetegségeit :D
2023. aug. 12. 09:48
 27/37 anonim ***** válasza:

Szerintem te összekevered az alfát az igénytelen emberekkel.

2023. aug. 12. 10:19
 28/37 anonim ***** válasza:
Hát aki sok emberrel szexel érzelmi kötődés nélkül az minden csak nem igényes :D
2023. aug. 12. 10:54
 29/37 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon rossz tendencia. Az alt-right a fasiszta erokultusz szekertoloja, arokbabassza a raszorulokat es a hianyt szenvedoket.

"Ráadásul nem is fehérek"

Igen, viszont Magyarorszagon forditva mukodik a racepill, mert a magyarok a sztyeppe nepe, emiatt a nokre jellemzo az exogamia. Ideajrank az albanok/torokok not fogni :)

39F incel

2023. aug. 12. 15:42
 30/37 anonim ***** válasza:
49%
Tisztában vagy a fasiszta fogalmával? :D szerintem nem
2023. aug. 12. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!