Az incel kultúra hogyhogy többnyire jobboldali politikailag?
Nem értelmeztem félre.
Az őskorban biztos az volt az alfa, ma nem ezt jelenti.
Én konzervatív/jobboldali vagyok inkább, de szerintem is semmi köze az alfaságnak a családhoz.
Általában olyanok írkálnak ilyeneket, akik 20 éve csajoztak utoljára és nem igazán próbáltak ismerkedni a 2020-as években a mai 20-30-as nőkkel.
Kicsit sok volt az Andrew Tate 🤣
Számomra meg az az alfa aki hűséges a párjához és életet hoz a világra és neveli a következő generációt. Akik játszadoznak azok még csak gyerekek :D
Persze, egy papucs, aki egy nővel dug házasság után, az az alfa, meg gyereket csinál.
Erre bárki képes.
Akkor a fél ország alfa:D
Szerintem te összekevered az alfát az igénytelen emberekkel.
Nagyon rossz tendencia. Az alt-right a fasiszta erokultusz szekertoloja, arokbabassza a raszorulokat es a hianyt szenvedoket.
"Ráadásul nem is fehérek"
Igen, viszont Magyarorszagon forditva mukodik a racepill, mert a magyarok a sztyeppe nepe, emiatt a nokre jellemzo az exogamia. Ideajrank az albanok/torokok not fogni :)
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!